2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم مشکوکه؟!!

293 بازدید | 26 پست

سلام خانوما،پنج شنبه دو هفته پیش من  و پسرم همراه مامانمو خواهرم حول و حوش ۱۰ ونیم صبح رفتیم خونه مادربزرگم ،شوهرم با رضایت کامل گفت برین و تا برگردیم ۹ و نیم شب شده بود،از وقتی اومدم تا امروز رفتاراش بشدت با من شده،حتی نمیتونم ازش زنگ بزنم بپرسم کجایی،یا بگم بیا غذا بخور،سریع میگه به من چی کار کردی تو غذای خودتو بخوری تو خودت برو مثلا دکتر،انگار یه آدم دیگه شده،به شدت بی تفاوت و بی توجه شده ،خودش نیومد خونه مادربزرگم و اونجا خودش گفت خاله ات اینا هستن جو خانومانه است من نمیام خونه هستم ینی از نظر رفتن به اونجا و موندن کاملا اوکی بود،از اون شب برگشتن اصلا یه مدل دیگه شد و گوشیم چک کردم دیدم فی لتر شکن رو پاک کرده و یک نرم افزارشو!!!!بنظرتون اینا بهم ارتباطی دارن ؟!چرا همچین شد!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شدت عصبی و پرخاشگر شده!

رابطه نمیخاد؟

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

من میگم شاید سو تفاهم شده باشه چیزی شنیده باشه 

چرا اینارو به خودش نمیگی /؟

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

مشکوک نیس

ولی اکثرا مردها متخصص گند زدن ب حال خوبتن 

پیش خودشگفته رفته اونجا بهش خوش گذشته بذار از دماغشدر بیارم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

مشکوک نیس  ولی اکثرا مردها متخصص گند زدن ب حال خوبتن   پیش خودشگفته رفته اونج ...

آفرین دقیقا همینه

رسالت شوهر اینه که حال زنش رو خراب کنه 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

مشکوک نیس  ولی اکثرا مردها متخصص گند زدن ب حال خوبتن   پیش خودشگفته رفته اونج ...

اخه دو هفته ؟!!!!!نهایتا یک روز دو روز بعدش نه اینکه این مدلی  و آنقدر طولانی،قبلا هم ماهی یک بار میرفتم خونه مادربزرگم چون اکثرا خانومیم نمیاد خودش 

شک میکنم چرا این چیزا رو اینجا می‌پرسید من مشگلی پیش بیاد فوری از خودش میپرسم 

از خودش پرسیدم همون اوایل میگفت نه من هیچ فرقی نکردم دیگه نپرسیدم