2777
2789
عنوان

باله نوار بهداشتی خونی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 53 پست
چسبش به تف بنده  نوار اصلا نباید جا به جا بشه  برا ما صاف و با کلی دقت میزاری بالشم میزا ...

تازشم بالای همه اینا بخدا عفونت میگیرم چه گرفتاری شدیم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورتون قانون استفاده است؟

مثلا گفته پول رو‌خرج کنین اهل احتکار نباشین یا افرادی که مشکل مالی داشتن بعدش هدیه گرفتن و این دست مثال ها برام قابل هضم نیست اخه اکثر مشکلات مالی تو این کتاب با هدیه گرفتن و‌قرض دادن حل شد 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

اره همون قانون استفاده است. منم اعتقاد دارم طرفتو بايز خالي كني ك پر بشه

پس پس انداز‌چی‌میشه؟من قاطی کردم

حس میکنم تو حرف این نویسنده مطلبی هست من متوجه نمیشم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

پس پس انداز‌چی‌میشه؟من قاطی کردم حس میکنم تو حرف این نویسنده مطلبی هست من متوجه نمیشم

خب تئوری هر کسی ک قطعی مورد قبول و فهم باقی ادماها ک نیاید باشه.باید کتاب های قبلیش ک چکیده اش نوی این کتاب هست رو بخونید.

نویسنده به پس انداز اعتقادی نداره

💕

خب تئوری هر کسی ک قطعی مورد قبول و فهم باقی ادماها ک نیاید باشه.باید کتاب های قبلیش ک چکیده اش نوی ا ...

بدون پس انداز که نمیشه

اما خوب اینکه تو این کتاب خیلی بر روزی رسان بودن خدا و امید به اینده تاکید کرده خیلی خوبه 

ممنون که وقت گذاشتین