2777
2789
عنوان

باله نوار بهداشتی خونی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوار مخصوص شب بگیر 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

چه فرقي داره بدن ما با بچه؟ حتما ميشه ك اينهمه مدت استفادع كردم🤭

سلام عزیزم

طبق شناخت نسبی ای که ازتون دارم فکرمیکنم باید کتاب چهار اثر اسکاول شین و‌شفای زندگی باتوجه به‌امضاتون خونده باشین

نظرتون درمورد‌این‌دو کتاب چیه

دارم چهاراثر رو میخونم حس میکنم حالم بهتره شکر خدا نگرانیم و استرسم کمتر شده

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

تو هر بستش چند تاس قيمتش چنده 

بسته هاي مختلف داره و سايزا قيمتا فرق دار

من پوشك بچه خودمو استفاده ميكنم

هانيز ٢٤ تايي ١٥٥ فكر كنم

يادم نيست دقيق چون با بقيه چيزا ميخرم

ميتوني توي ديجي ببيني پوشكاي مختلف هست با قيمتاي مختلف

💕

سلام عزیزم طبق شناخت نسبی ای که ازتون دارم فکرمیکنم باید کتاب چهار اثر اسکاول شین و‌شفای زندگی ...

سلام.

بله خوندم ..هر كتابي ك بتونه جيري بهت اضافه كنه و حالت رو تغيير بده خوبه..شايد حني بيخود ترين كتاب جهان باشه☺️

💕

سلام. بله خوندم ..هر كتابي ك بتونه جيري بهت اضافه كنه و حالت رو تغيير بده خوبه..شايد حني بيخود ترين ...

دقیقا 

گفته بودن چهاراثر یکی از کتاب های زرد هست اما من واقعا دارم تاثیرشو میبینم 

فقط ی جاشو میخوام بهتر درک‌کنم نظرتون درمورد بخش اقتصادیش چی هست بنظرتون اغراق شده یا درسته؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚