2777
2789
عنوان

باز شوهرم کتکم زد و کلی توهین کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 29 پست
تو مث اون نشو  از خودش ناراحتی کار خانوادش نداشته باش

راستش اونم از خانواده ی من ناراحت نیست چون خانواده من کاری نکردن 

و این آقا هزار بار خواسته خانواده منو جلو من بد جلوه بده و انقدم جلو من از خانوادم بد میگه که حد ندارع 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه به زور اومدم چون من بهش اولین بار پیام داده بودم چند وقتم با هم دوست بودیم 

ناراحت شدم از اینکه انقدر بد حرف زد 

اگه بری خونه مادرت ممکنه دیگه دنبالت نیاد 

یه مشاوره برو حتما تا تو تصمیمت مردد نشی عزیزم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

یچیزی ام بگم بعضی از مردا ام چیزی تو دلشون نیست فقط بی فکر یچیزی میگن که کم نیارن کاش کاری از دستم ...

هزار بار خیلی حرفا بهم زده کوتاه اومدم بخشیدمش ولی این خیلی ادعاش میشه که عقل و فهمش بالاست 

آخه به خودی نگاه نمیکنه هیچی ندارهفکر کن اگه چیزی می‌داشت دیگه چقد منت میذاشت 

هزار بار خیلی حرفا بهم زده کوتاه اومدم بخشیدمش ولی این خیلی ادعاش میشه که عقل و فهمش بالاست  آ ...

دلیل اینکه اینقد عصبی میشه چیه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
حسادت 

حسادت به چی 

وقتی  حرمتااز بین بره دیگه چه فایده داره 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
واقعا شعور ندارع  حالا نگفته نماند منم کلی زدمش به جبران همه ی کتکایی که منو زده و کلی هم بد و ...

اخه این که نشد زندگی 

دوتا آدم عاقل و بالغید همش بخواید بحث کنید،دعوا کنید زندگی رو واسه هم زهر کنید که نمیشه 

دو روز بیشتر زنده نیستیم 

حیفه عزیزم بشینید باهم حرف بزنید دست از لج و لجبازی بردارید

اینطور بخواد ادامه پیدا کنه که جوونیتون میره

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه