2777
2789
عنوان

باز شوهرم کتکم زد و کلی توهین کرد

549 بازدید | 29 پست

هم به من هم به خانوادم 

من چون تو دوران عقدم اومدم دارم باهاش تو ی خونه زندگی میکنم میگه شما گشنه این که بابات ولت کرده من دارم خرج و مخارجتُ میدم در صورتی که خانوادم هزار بار گفتن نرو چون چند بارم اونا متوجه شده بودن که کتکم زده 

اما من چون دوسش داشتم اومدم باهاش دارم زندگی میکنم 

و فقط منتظرم مامان و بابام برگردن خونشون که برم پیششون و دیگه هم نیام چون ازش متنفر شدم دیگه قبل از ازدواج هزار بار شنیده بودم میگفتن اخلاقش بده اما چیکار کنم که کور و کر شده بودم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از شما میپرسم واقعا کدوم پدر مادری خرجیِ بچشو ندارع ؟ خدا رو شکر ما هم سطح مالی خانوادمون متوسطه بالاخره دستمون به دهنمون میرسه 

من چون پوستم گندمیِ به من میگه سیاهِ زشت در صورتی که هر جا رفتم از خوشگلیم تعریف کردن ( حالا تعریف از خود نباشه ) 

مگه دوران عقد اونم  خونه هم پیش هم بدون استرس بدون ترس 

فقط همو بغل نمیکنن و  قربون هم میرن؟آخه چرا ب کتک کشید دعواتون؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من از شما میپرسم واقعا کدوم پدر مادری خرجیِ بچشو ندارع ؟ خدا رو شکر ما هم سطح مالی خانوادمون متوسطه ...

عزیزم اون ی چیزی گفته تو چرا ب خودت میگیری 

خودشم میدونه ک هیچ پدر مادری دست دخترشون عاجز نیستن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

تو تاپیک قبلتم گفتم عزیزم

این آقا شعور نداره 

رفتارشماام از اول اشتباه بوده که همش کوتاه اومدی 

پدر مادر شاید خودشون گشنه بمونن ولی مطمئنا نمی‌زارن بچشون چیزی کم داشته باشه

عزیزم کاش با یه مشاور صحبت کنی قطعا خیلی می‌تونه کمکت کنه

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
عزیزم اون ی چیزی گفته تو چرا ب خودت میگیری    خودشم میدونه ک هیچ پدر مادری دست دخترشون ...

دیگه هر چی میخواد به خودم بگه نه اینکه به خانوادم توهین می‌کنه حالا انگار خودشون چی هستن 

بخدا دارم گریه میکنم انقد حالم بده  سر هیچی این قشقرق به پا انداخت

میدونم توقعت شده بابت حرفاش 

اون تو دعوا ی چیزی گفته ک کم نیاره .   

میدونم شب میاد آشتی ؛

باهاش محکم و قاطع ولی مهربون  حرف بزن

بخدا دارم گریه میکنم انقد حالم بده  سر هیچی این قشقرق به پا انداخت

یچیزی ام بگم بعضی از مردا ام چیزی تو دلشون نیست فقط بی فکر یچیزی میگن که کم نیارن

کاش کاری از دستم برمیومد میتونستم کمکت کنم 

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
تو تاپیک قبلتم گفتم عزیزم این آقا شعور نداره  رفتارشماام از اول اشتباه بوده که همش کوتاه اوم ...

واقعا شعور ندارع 

حالا نگفته نماند منم کلی زدمش به جبران همه ی کتکایی که منو زده و کلی هم بد و بیراه گفتم به جبران همه ی توهیناش والا خانواده ی من انقد باهاش خوب رفتار کردن ولی مامانِ آقا هنوز ی ماه از ازدواج من نگذشته بود برداشت جلو جمع گفت اینا خانوادشون تعریفی نیستن 

منم هیچی نگفتم 

حالا انگار خودشون چی هستن و چقد تعریفی هستن 

دیگه هر چی میخواد به خودم بگه نه اینکه به خانوادم توهین می‌کنه حالا انگار خودشون چی هستن 

تو مث اون نشو  از خودش ناراحتی کار خانوادش نداشته باش