2777
2789
عنوان

جای خالی رو با کلمه مناسب پر کنید

439 بازدید | 49 پست

جای خالی رو با کلمه مناسب پر کنید🤓🫣

من میثم رو دوست دارم و می‌خواهم.............

الف.باهاش ازدواج کنم🥳

ب.باهاش دوست بشم🤥

ج.گزارشش کنم😭

د.رو خودتون بگید🫣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی

اول از همه از استارتر عزیز عذر خواهی میکنم که پست نامربوط میزارم

کلاس های آنلاین برای دانش اموزان، دانشجویان، خانم های خونه دار و شاغل

اگه میخواین بصورت رایگان از سطح مبتدی تا پیشرفته زبان یاد بگیرید

به ایدی زیر در روبیکا و یا تلگرام مراجعه کنید

روبیکا:

@M_Jalaliyan_A

تلگرام:

@Melika_Jalaliyan_200584

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 

د: بکشمش😐😑🔪🗡️

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

آقا میثم‌گل‌گلاب یه لحظه واسا

بچااا چاقوی من کووووووووووووو

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
خوب میشی آقا میثم فقط کم نیار

😂😂😂😂😂😂

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)