2777
2789
عنوان

بچه ها دخترم خمیر دندون خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2368 بازدید | 59 پست
منو بگو وایتکس هم خوردم بخدا 😂😂😂😂

نه بابا چیزیت نشد؟

حالا من خودم نفت خوردم ولی وایتکس دیگه خیلی خفنه

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مزش خوب نی فک نکنم زیاد خورده باشه 

خوب حرف نمیزنه میگم خوردی میگه اره

میگم نخوردی میگه نه نه 😐😂😂😂😂😂

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
نه چیزی نمیشه نگران نباش. 😂😂😂😂😂وای یاد چند سال پیش شوهرم افتادم.پدرشوهرم یه جعبه خمیردندون کود ...

وای تو روحت چقد خندیدم  شوهرت خیلی باحاله 

مگه اسم نداشت خمير دندون

نترس چیزی نمیشه .چه دختر بلای داری قرص و شربتها را دم دستش نزار اونا خطرناکن

اونا تو طبقه بالای یخچالن اصلا دستش نمیرسه

۱۱۵ زنگ زدم گفت اگه استفراغ داشت بیارش

حاظر نشستم دارم نگاش میکنم اینم داره میرقصه😐😐😐😂😂😂

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
شاید یکم زده باشه دهنش فک نکنم زیاد خورده باشه مزه ش  جوری نیس که دوس داشته باشه بچه سه ساله ن ...

درست حرف نمیزنه بگه خورده یا نه😭😭😭

اونا تو طبقه بالای یخچالن اصلا دستش نمیرسه ۱۱۵ زنگ زدم گفت اگه استفراغ داشت بیارش حاظر نشستم دارم ...

اخی قربون همشون بشم خدا همه بچه هارو سریع و سالم حفظشون کنه  همیشه  😍

وای تو روحت چقد خندیدم  شوهرت خیلی باحاله  مگه اسم نداشت خمير دندون

خنگول اصلا نگاه نکرده بود فکر کرده بود ازاون شکوپارسا هست.بعد منکه رفتم اونجا گفتم به مادرشوهرم عه اینهمه خمیردندون بچه میخاین چیکار.یهو شوهرم از تو هال سریع اومد ورداشت روشو خوند.گفت دیروز یه دونه خوردم.بخدا تا یکساعت دلدرد بودم از خنده.میگفت دوستم هی میگفته کاکائو هم کاکائوهای قدیم😄

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
خنگول اصلا نگاه نکرده بود فکر کرده بود ازاون شکوپارسا هست.بعد منکه رفتم اونجا گفتم به مادرشوهرم عه ا ...

😂🤣🤣😂😂دوستش هم مثل خودش خنگوله پس البته مردا همشون خنگن 🤣

ممنون از همتون عشقای من😍😍