2777
2789
عنوان

بچه ها دخترم خمیر دندون خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2345 بازدید | 59 پست
خمیر دندون خودشو برنداشته این خمیر دندون مارو برداشته خورده چون فلوراید داره ترسیدم مسموم نشه😭

چیزیش نمیشه نترس

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

یه دیقه دندون رو جیگر بزار هیچی نخور ببینیم دنیا دست کیه😂😂

وای من با بغض تاپیکو زدم خدایی از استرس دارم میمیرم اینو خوندم پوکیدم😂😂😂

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خمیر دندون خودشو برنداشته این خمیر دندون مارو برداشته خورده چون فلوراید داره ترسیدم مسموم نشه😭

دور از دسترس بچه بزار خمیردندون رو فلوراید ضرر داره ولی خب چقدر خورده مگه خمیر دندون بزرگسال تنده 

جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می شود به مرور......

ن منم زیاد خوردم🤣

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

زنگ زدم گفت اگه خالت خفگی و استفراغ داره گفتم همین الان خورده هنوز خوبه گفت خواستین بیارین بیمارستا ...

ببر خیالت راحت شه

یادش بخیر منم ۶ ۷ سالم بود خمیر دندونام و می‌خوردم آخه بو توت فرنگی و‌موز میدادن دیگه مامانم گفت اص ...

اخه یکی بچه ها فلوراید نداره اینو میترسم مسموم شه واسه همین تاپیک زدم ببینم کسی تجربه ای داره 

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
خمیر دندان کودکان نه  خمیر دندون مارو برداشته فلوراید داره اخه

نه چیزی نمیشه نگران نباش.

😂😂😂😂😂وای یاد چند سال پیش شوهرم افتادم.پدرشوهرم یه جعبه خمیردندون کودکان اورده بودطعم شکلاتیش.جلدشم شکلاتی بود.شوهرم فکر کرده بود ازاون کاکائوخمیریاس تو بچگی میخوردیم یه دونه رو کامل خورده بود یکی هم به زور به دوستش خورونده بود

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
وای من با بغض تاپیکو زدم خدایی از استرس دارم میمیرم اینو خوندم پوکیدم😂😂😂

جلوشو نگیرن همه مایه های شوینده رو خورده🤣فاب و وایتکس موند 😂😂

نه بابا استرس نگیر این طعمش تلخه فک نکنم بخورع تهش یکم بریزع رو دستش اینا

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
دور از دسترس بچه بزار خمیردندون رو فلوراید ضرر داره ولی خب چقدر خورده مگه خمیر دندون بزرگسال تنده&nb ...

این اتیش پاره صندلی گذاشته رفته بالا برداشته

اصلا نمیدونم از کجا دیده اینو🥹

این اتیش پاره صندلی گذاشته رفته بالا برداشته اصلا نمیدونم از کجا دیده اینو🥹

چون مزش خوب نی فک نکنم زیاد خورده باشه