سلام گلم خوبی میگم چقدر روزا بد میگذره و سخت میگذره 😪 میگم عزیزم چه روزی میری برا آزمایش تعیی ...
سلام گلم هر روز اندازه یک ساله برام بخدا انگار ۱۸ساله ک باردارم😅😅😅😅😅من خودمم نمیدونم کی برم منتظرم بعد ۹هفتگی برم دیدی میگم ۱۶۰۰ هزینشه ب تو خیلی گرون گفته بودن
برای حاجتم یه صلوات میفرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم
یعنی ۱۰ هفتگی میخوای بری؟ من تا ۸هفته و ۶ روز شد میرم دیگه طاقت ندارم
آخه اونا کاری ب حساب کتاب پریودمون ندارن فقط با سونو کار دارن 🤕🤕🤕🤕 ک اونجوریم من باید سه هفته دیگه برم امشب تصمیم گرفتم کلا نرم و صبر کنم تا ان تی چون فاصله آنچنانی نداره با ان تی تا جوابش بیاد یازده هفته ایم خب چ کاریه ی دفعه میریم ان تی جنسیتشو میفهمیم😂😂🤣🤣🤣🤣
آخه اونا کاری ب حساب کتاب پریودمون ندارن فقط با سونو کار دارن 🤕🤕🤕🤕 ک اونجوریم من باید سه هفته دی ...
ان تی که درست نمیگه به من گفت با توجه به جایگیری رحم پسره تازه مثلا عکسشو الان داده بودم دوستم منظورم ان تی دخترم گفت جمجمه اش شبیه پسرها هست حق داشته اشتباه کنه ، چرا یهو پشیمون شدی
ان تی که درست نمیگه به من گفت با توجه به جایگیری رحم پسره تازه مثلا عکسشو الان داده بود ...
ن عزیزم ی سونوگرافی تو محل ما هست ک از یازده هفته ب بعد ۱۰۰درصد جنسیت رو میگه اصلا اشتباه نکرده تابحال من سر دختر اولم رفتم پیشش ۱۱هفته و یک روز بهم صددرصد گفت دختره ولی سر دخترم ک الان دارم تو شهرستان بودم بهم احتمال نداد