2777
2789
سلام گلم خوبی  میگم چقدر روزا بد میگذره و سخت میگذره 😪 میگم عزیزم چه روزی میری برا آزمایش تعیی ...

سلام گلم هر روز اندازه یک ساله برام بخدا انگار ۱۸ساله ک باردارم😅😅😅😅😅من خودمم نمیدونم کی برم منتظرم بعد ۹هفتگی برم دیدی میگم ۱۶۰۰ هزینشه ب تو خیلی گرون گفته بودن 

برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم
سلام گلم هر روز اندازه یک ساله برام بخدا انگار ۱۸ساله ک باردارم😅😅😅😅😅من خودمم نمیدونم کی برم منت ...

قربونتتتتتت ممنون ، چرا بعد ۹هفتگی؟ یعنی میگی هر چی دیرتر بریم دقیق تره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونتتتتتت ممنون ، چرا بعد ۹هفتگی؟ یعنی میگی هر چی دیرتر بریم دقیق تره؟

چی بگم آخه الان من سونو قلب بودم ب حساب پریودم باید ۷ هفته بود ولی گفت ۶ هفته و یک روز اونجوری باید یک ماه دیگه برم آزمایش 🤕🤕🤕🤕

چی بگم آخه الان من سونو قلب بودم ب حساب پریودم باید ۷ هفته بود ولی گفت ۶ هفته و یک روز اونجوری باید ...

عزیزم‌عذر میخوام  من خیلی ترشح دارم  دو هفته ای هست شایدم بیشتر اینطوری هستم یهو میبینم خیس خیسم  میرم دستشویی ترشحات سفید غلیظ دارم   نمیدونم چرا اینقدرزیاد شده

یعنی ۱۰ هفتگی میخوای بری؟  من تا ۸هفته و ۶ روز شد میرم دیگه  طاقت ندارم

آخه اونا کاری ب حساب کتاب پریودمون ندارن فقط با سونو کار دارن 🤕🤕🤕🤕 ک اونجوریم من باید سه هفته دیگه برم امشب تصمیم گرفتم کلا نرم و صبر کنم تا ان تی چون فاصله آنچنانی نداره با ان تی تا جوابش بیاد یازده هفته ایم خب چ کاریه ی دفعه میریم ان تی جنسیتشو میفهمیم😂😂🤣🤣🤣🤣

عزیزم‌عذر میخوام  من خیلی ترشح دارم  دو هفته ای هست شایدم بیشتر اینطوری هستم یهو میبینم خی ...

منم خیلی دارم ولی درحدی نیس ک لباس زیرمو خیس کنه هرچند میگن هرچقدم باشه تا وقتی تغییر رنگ ب سبز و زرد نداشته باشه و بو نده عادیه

آخه اونا کاری ب حساب کتاب پریودمون ندارن فقط با سونو کار دارن 🤕🤕🤕🤕 ک اونجوریم من باید سه هفته دی ...

ان تی که درست نمیگه  به من گفت با توجه به جایگیری رحم پسره   تازه مثلا عکسشو الان داده بودم دوستم  منظورم ان تی دخترم گفت جمجمه اش شبیه پسرها هست حق داشته اشتباه کنه ، چرا یهو پشیمون شدی 

ان تی که درست نمیگه  به من گفت با توجه به جایگیری رحم پسره   تازه مثلا عکسشو الان داده بود ...

ن عزیزم ی سونوگرافی تو محل ما هست ک از یازده هفته ب بعد ۱۰۰درصد جنسیت رو میگه اصلا اشتباه نکرده تابحال من سر دختر اولم رفتم پیشش ۱۱هفته و یک روز بهم صددرصد گفت دختره ولی سر دخترم ک الان دارم تو شهرستان بودم بهم احتمال نداد 

ان تی که درست نمیگه  به من گفت با توجه به جایگیری رحم پسره   تازه مثلا عکسشو الان داده بود ...

آخه ارزش نداره ۱۶۰۰بدی برای یک هفته زودتر فهمیدن جنسیت

ن عزیزم ی سونوگرافی تو محل ما هست ک از یازده هفته ب بعد ۱۰۰درصد جنسیت رو میگه اصلا اشتباه نکرده تابح ...

آهان من که شک دارم  به سلفری شک دارم  به ان تی شک دارم  به آزماسش تعیین جنسیت شک دارم  حس میکنم همشون میخوان منو هذیت کنن 

آهان من که شک دارم  به سلفری شک دارم  به ان تی شک دارم  به آزماسش تعیین جنسیت شک دارم ...

😅😅😅😅😅😅😅😅ن عزیز توکل کن ب خدا خداست ک کارارو درست میکنه شک نداشته باشه حالا ببینیم چی میشه فعلا ک من ۶ هفتمه🤕🤕☹️☹️☹️☹️ توهم ۴هفته☹️☹️😐😐😐

😅😅😅😅😅😅😅😅ن عزیز توکل کن ب خدا خداست ک کارارو درست میکنه شک نداشته باشه حالا ببینیم چی میشه فع ...

سلام عزیزم  میگم عذر میخام ادرارم  روشنه رنگش  با اینکه آب کم میخورم  یعنی دختره بچم؟  نوشته ادرار روشن دختره   دارم میریزم بهم  

سلام عزیزم  میگم عذر میخام ادرارم  روشنه رنگش  با اینکه آب کم میخورم  یعنی دختره ...

سلام عزیزم خودت خندت نمیگیره ب حرفت مگه میشه با رنگ ادرار تععین جنسیت کرد 😅😅😅😅اگه اینجوری باشه ک باید سونوگرافا مطباشونو تخته کنن