2777
2789
آخه یکی گفت کتاب قدیمی دارم توش نوشته  نمیدونی چه اضطرابی داشتم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تو همین نی نی سایت رو بخون صدهزارنفر با ادرار روشن تو بارداری پسر دارن 

برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم عزیزم  نگفتن عکسو تو تاپیک اخرم گذاشتم بیا ببین

عزیزم من تشخیص جنسیت از ان تی بلد نیستم راستش اولا ی چیزایی میگفتم ولی از بس اشتباه پیش اومد دیگه ولش کردم فقط ی چیز شما حالت این بارداری و بارداری دخترت فرقی داره باهم یا ن؟؟

عزیزم من تشخیص جنسیت از ان تی بلد نیستم راستش اولا ی چیزایی میگفتم ولی از بس اشتباه پیش اومد دیگه ول ...

خیلی تفاوتای جزئی

نه میشه گفت فرق داشت

نه میشه گفت یکی بود

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
قربونتتت گلم  😊😊😊😊🥰😍

گلم شیاف برام نوشت   استراحت و گفت دوهفته دیگه بیا سونو  میخواد ببینه هماتوم چه تغییری کرده  هماتومم بزرگه و پشت جفت  گفت ممکنه فشار بیاره و جفتت رو بکنه   ، آدم نمیدونه استرس چی رو بکشه   استرس هماتوم   استرس تعیین جنسیت   و.....

خدانکنه 😂

میگم گلم زنگ زدم مندل تهران گفت از ۷هفته و ۴ روز میتونی آزمایش رو انجام بدی ولی هر چی روزهات بره بالاتر جوابت دقیق تره ، گاهی میگم اصلا بذارم ببینم این میمونه برام بعد برم تعیین جنسیت😆🤣

سلام گلم دیروز سونو دادم ۶هفته و ۱ روز البته هماتوم  بزرگ داشتم

سلام عزیزم بسلامتی انشالله باید استراحت کنی تا رفع بشه ی چیز دیگه هم اینکه اکثرا تو بارداری پسر هماتوم ب وجود میاد😄

میگم گلم زنگ زدم مندل تهران گفت از ۷هفته و ۴ روز میتونی آزمایش رو انجام بدی ولی هر چی روزهات بره بال ...

منم پشیمون شدم میگم ولش کن ۱۶۰۰پول چی بدیم وقتی یکی دو هفته بعدش تو ان تی جنسیت قطعی رو میفهمم بعدشم میگفتی خب هفته های بالاتر چ کاریه همون صبر میکنم ان تی خودت حساب کن ما اگه ۸ هفته بریم یک هفته ده روز  هم طول میکشه جوابش بیاد میشیم ۹ هفته  ۱۰ هفته خب یازده هفته میریم ان تی دیگه چ کاریه