2777
2789
عنوان

خواهر شوهر متقلب

| مشاهده متن کامل بحث + 3876 بازدید | 138 پست
عزیزم شما تاپیک زدی باید توضیح میدادی ما ک  کنار شما نیستیم  فقط گفتی مثل شما میپوشن و ع ...

خب همون دیگه وقتی کنار من نیستین  .و بقیه حرفامو نشنیدین.

پس قضاوت چرا.اصلا میگیم قضاوت نکردی.

پس چرا تند حرف زدین.

انگار‌مقصر منم ک خانواده شوهرم از من ایراد میگیرن. بعد همونو تقلید میکنن.

کلا بهتون حق میدم. بخاطر اینکه اطرافیانم با اینکه تو زندگیم هستن  و میبینن اینطور برخورد میکنن.چ برسه ب غریبه ها.

کلا شانس ندارم. 

میفهممت شما چون خیلی از خودت تعریف کردی بقیه گارد گرفتن مفهوم حرفاتونو بچسبید  کاری نمیشه کرد م ...

اصلا بلد نیستم همچین رفتاری. یکی باید با جزئیات بهم آموزش بده مثل الان شما. الان فقط یه نمونه یاد گرفتم. کلا من ساده ام مهربونم. .خانکاده شوهرم‌حسود و گرگ ونامهربون.

ولی توتالیتر خصوصیات منو چسبوندن بخواه شوهرام گفتن حسود نامهربون و... .

کلا همه بامن همینن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه بی‌ادبی و بی‌احترامی دیدم. احترام رو حفظ کردم. هیچوقت بی‌احترامی نکردم. همش تهمت و .... & ...

عزيزم جدی باش

احترام خودتو نگه دار

نه حمالی کن نه درشت زبانی

مثل یک ملکه، البته نه سلیطه و بی‌شعور رفتار کن.

لطفا باج نده، تووسری نخور. وقتی قدردان نیستن زحمت نکش البته توهین هم نکن‌. سرد و جدی و مودب با بقیه، با شوهرت گرم ولی نه آویزون.

اصلا هم ناراحتی و استرس و ضعفت رو نبینن

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.
جرمی مرتکب نشدن همه همین کارها رو میکنن  فقط شما نیستی  بیشتر خانوما الان دارن کراتین نا ...

ن عزیزم اول ک الگوشونم خوشحالم .ولی ایراد میگیرن ناراحت میشم.

خوششون میاد ولی ایراد میگیرن.

بعد میرن تقلید میکننن

خواهر شوهر منم رفت به تقلید از من ماشین ظرفشویی خرید قبل از اون میگفتن نخری سرطان زاست! یخچال جهیزیه ...

نمیدونم چرا انقد عقده ای ان🤣

من یه چیزی میخرم خواهرشوهرم میبینه باهام بد رفتار میکنه تا زمانی ک نره عینشو بخره اروم نمیشه😏

نمیدونم چجور بهش بفهمونم من بدم میاد از این کاراش

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
خیلی زندگی کردن با اینجور آدما سخته الان عمه من اینجوریه همش فکر میکنه خودش خیلی خوبه انقد چشمش ب ...

عزیزم.من خیلی خوشحالم  الگوی یک نفرم.

ولی ازاینکه میبینم ایراد میگیره وبعد میره تقلید میکنه ناراحت میشم.

طبیعی حتما براتون پیش نیومده متوجه بشی

نمیدونم چرا انقد عقده ای ان🤣 من یه چیزی میخرم خواهرشوهرم میبینه باهام بد رفتار میکنه تا زمانی ک نر ...

واقعا منم درک نمیکنم چرا.  انقد از این خانواده تیکه و طعنه شنیدم، توی کل عمرم از هیشکی نشنیدم

سوال شغلی نپرسید

مگه شوهرت خودش نمیبینه که اونا بگن زشتی اونم بگه اره

میبینه . ولی خیلی به حرفشون.چون ب اونا نزدیکتره تا بمن. از همه‌نظر. صمیمی آن.

د سندان یکی جز خودشون با برادرشون صمیمی باشه. براهمین. ایراد میگیرن. بعد میرن تقلید

اصلا بلد نیستم همچین رفتاری. یکی باید با جزئیات بهم آموزش بده مثل الان شما. الان فقط یه نمونه یاد گر ...

رو خودتون کار کنید کم کم یادمیگیرید بایدیادبگیرید سنجیده تر عمل کنید گفتارو رفتارتون رو همش پشتش باید فکر باشه هیچموقع بدون فکر حرفی نزنید همش هم باتمرین بدست میاد میگن جاری جاری رو زرنگ میکنه و... اینم دقیقا همینجوریه? واهرشوهرات باید رفتارشمارو زرنگترکنن شما هم که باورودتون خداهرشوهراتو زرنگ کردی ک به خودشون برسن،در کل زرنگ باش نسنجیده عمل نکن خودبه خودبدست میاد تلاشتو بکنی چقدر آدمای ساده ای بودن که بعدها زرنگ شدن مثل خودم گرگ دیدم گرگ شدم جلوی هررفتاری واکنش درستشو پیدامیکنم بامشورت یا .... ببین خانومای زرنگ وباسیاست چطوریه رفتاروگفتارشون شماهم مثل اونا رفتارکن 

مطالب خانوم باسیاست همه جا پُره  کامنتهاش هم بخون یادبگیری ازبقیه  دیگه خودبه خودخودتم زرنگ میشی

میبینه . ولی خیلی به حرفشون.چون ب اونا نزدیکتره تا بمن. از همه‌نظر. صمیمی آن. د سندان یکی جز خودشون ...

اصلا اهمیت نده اگه هم پرسیدن قشنگ بهشون بگو شما که ازم ایراد میگیرین چرا دوست دارین مثلا موهاتون یا لباستون شکل من باشه با خنده هم بگو فکر نکنن موفق شدن عصبانیت کنن

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

چه خواهر شوهرای جیگری داری چه به خودشون میرسن چرا فکر میکنی هر کاری میکنن بخاطر رقابت با توء؟؟؟ او ...

چرا نگیرم. خوشون میاد چرا ایراد میگیرن. بعد میرن تقلید میکنن.

نمیخان برادرشون با من صمیمی بشه .ورودی باشم. میخان منو بیرون کنن از دلش.همشم جدیدا میگن طلاقش بده

فقط خودشون صمیمی باشن..

شوهرم میگه طلاقش نمیدم از همه نظر توبه اخلاق ظاهر .

باتن.

ولی شما طاهر و باتن کثیفی دارین.

شما برین از این خونه. این زنم نیست فرشته.

واقعا منم درک نمیکنم چرا.  انقد از این خانواده تیکه و طعنه شنیدم، توی کل عمرم از هیشکی نشنیدم

الهی بگردم.... والا منم یه چیزایی تجربه کردم ک اصلا تا قبلش اگ از کسی میشنیدم میگفتم اصلا امکان نداره اینجور باشن

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
اصلا اهمیت نده اگه هم پرسیدن قشنگ بهشون بگو شما که ازم ایراد میگیرین چرا دوست دارین مثلا موهاتون یا ...

من کم رو هستم خجالتی ام نمیگم.

ولی اینا راحت حرفشون میزنن.

اگه عسل بزارم میگن زهر‌ماره.

دیروز تمام کارهای خونشون کردم

خواهرشوهرام بودن بیرون.

. الان دارن غر میکنن  میکنن ی روز مبیرون میریم همه چیو میزنن کثیف وخواب و..

ب شوهرم  گفتم ظرفا همه شستم ناهار شام‌پختم خونشون تمیز کردم چرا غر میزنن.کلفتم‌مگه.بجای دستت درد نکنه این حرفا رو میزنن.تازه پریودم بودم فشار پایین کلیدر داشتم. خونه مادرم دست نمیزنم چیزیو.

مثلا یه روز شوهرم برا جهیزیه کولر خرید .خواست تو اتاق مادرش نصب کنه..

من چیزی نگفتم خواهر شوهرم گفت

چرا نمیگی ‌شما کولر و اسپیلت دارین. این برا خونه خودمونه. .

چشمک زد ک من تایید کنم.مثلا بشوخی

منم تایید کردم شوهرم کلی دعوام کرد..

نگفتم ک خواهر شوهرم‌گفت

من کم رو هستم خجالتی ام نمیگم.  ولی اینا راحت حرفشون میزنن.  اگه عسل بزارم میگن زهر‌ماره ...

خوبی زیاد اشتباه عزیزم انجام نده 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤