2777
2789
عنوان

خواهر شوهر متقلب

| مشاهده متن کامل بحث + 3876 بازدید | 138 پست

چه خواهر شوهرای جیگری داری چه به خودشون میرسن

چرا فکر میکنی هر کاری میکنن بخاطر رقابت با توء؟؟؟

اونا سنشون به این نمیخوره که بخوان با تو چشم روهم چشمی داشته باشن

کلا به خودت نگیر هرچیزی رو

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من اگه کسی از سلیقم خوشش بیاد و بخواد شبیه من بشه خیلی لذت میبرم

خودمم آدمیم اگه از چیزی یا کار کسی خوشم بیاد حتما ازش میپرسم 

چه اشکالی داره

همین دیروز زن عموم اومد خونمون یه کتونی خوشگل گرفته بود گفتم چقد نازه منم میگیرم گفت خودم برات میگیرم

یا مثلا من یه شال داشتم دوستمم رفت مثلشو گرفت یا از خونه داری من خیلی الگو میگیرین و سوال میپرسن

خوبه که

خودتو انقد نگیر سعی کن دوست باشی مهربون باشی

ببخشید عزیزم ولی نمیدونم چرا از حرفات بیشتر از خواهر شوهرات نسبت به شما حس بدی گرفتم ، این احساس که تووهمهدچیز خودتذکامل و بی نقص و اون بنده خدا ها رو ضعیف و بی ارزش میدونی

امیدوارم خیلی زود یه بخت خوب براشون باز بشه پ برن سررخونه خونه زندگیشون و از فخر فروشی شما راحت بشن

چقد از خودت تعریف کردی 😅خاکی باش خواهرم دنیا دو روزه

ن قصد تعریف ندارم اصلا. دروغ ک نمیگم . من میگم‌میخان خودشونو شبیه من کننن خوششون اومده ایرادی نداره.

ولی چرا از من ایراد میگیرن‌میگن زشت. چون بااین همه تقلید بازم مثل من نمیشن میگن زشته. چون چشم ندارن ببینن. همش یکاری میکنن شوهرم ازم دور بشه مثلا میگن زشته. شانس نداشتی زن خشگلم پیدا می‌شد. درصورتی ک از حسادت میگن. پس چرا هرکار‌من مینم انجام میدن.فکر کنین

😁😁😁خواهرشوهرمجرد همیشه خودسو باعروس مقایسه میکنه این یک اصل وقانونه.

شماموقعی که ازدواج کردی میدونستی دوتاخواهرشوهر مجرد تو خونه داری که به طبع ورود تو به اون خونواده شروع میکنن خودشونو باتومقایسه کنن  راهی نداره  تو کمتر حرص بخور   بزار برن هرکار دوس دارن بکنن  چون دست ور نمیدارن همیشه! واهرشوهرمجرد توخونه خودشو باعروس مقایسه میکنه و میخواد توجه جلب کنه بیخیال باش بزا هرکار دوس دارن بکنن😁😂😂

گاهی اعتماد به نفس زیادی بالا باعث میشه همه رو دشمن خودت ببینی 

شمام که به زیبایی خودت باور داری و بقیه که دارن میبینن... حالا هرچقدرم اونا تلاش کنن با کسی که طبیعی اینا رو داره قابل مقایسه نیستن دیگه ناراحتی نداره که