2777
2789
عنوان

خانومای ک سابقه زایمان داشتین هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 41 پست
ن والا فعلا ۳۶ هفته و ۶ روزم قراربود صبح برم بیمارستان معاینه کنن

این درد نیست 

بزار قشنگ وقتش بشه. ماه اخر خیلی مهمه واسه رشد بچه 

اینا ماه درده

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۶ هفته که زوده خواهر 😧 من فکر کردم ۳۸ رد کردی  دکتر گفت بری بیمارستان؟

پسرمم ۳۶ هفته و ۶ روز دنیا اومد.تازه قرار بود ۳۶ هفته دنیا بیاد با امپول و سرم و این چیزا ۶ روزم نگهش داشتن😃

چون زایمان دوممه میترسم میگم ی وقت خونه یا توماشین دنیا نیاد ندونم چیکارش کنن🤣

من زایمان اول کلی زور زدم تا سربچه بیاد تو کانال زایمان و تخت زایمان هم یه اتاق دیگه بود ولی تو دومی همون تختی که خوابیده بودم جدا میشد و لازم نبود برم اتاق دیگه 

یازده ساعت رو سه سانت گیر کرده بودم و دردای منظم هم داشتم ولی یهو تو بیست دقیقه از سه رسیدم به ده و هنوز زور نزده بچم دنیا اومد حتی ماماها هم انتظار نداشتن تعجب کرده بودن همش بعدش خداروشکر میکردم لازم نبود برم اتاق دیگه وگرنه بچم میفتاد یه وقت 

واسه خودمم خیلی تعجب اور بود به اون سرعت و بدون زور زدن دنیا اومدد

ولی نگران نباش دردای منظم حتما قبلش هست و همون موقع میری بیمارستان من تو اون یازده ساعت واقعا خسته شدم تا تکون هم بخوری دستگاه از رو شکم تکون میخوره و صدای قلب بچه شنیده نمیشه همش میگفتم کاش خونه بودم 

بیمارستانی که من رفتم یک ساعت راه بود 

من زایمان اول کلی زور زدم تا سربچه بیاد تو کانال زایمان و تخت زایمان هم یه اتاق دیگه بود ولی تو دومی ...

وای عزیزم چقد خوب زایمان کردین خوش ب حالتون خداکنه منم خوب زایمان کنم

من سر بچه اولمم کلا ۵ ساعت درد کشیدم ساعت۷ کیسه ابمو پاره کردم ساعت ۱۲ دنیا اومد

من دردام تقرییا ۵ دقیقه ی بارشد میخوام اماده شم برم بیمارستان لطفا واسم دعا کنید

سلام عزیزم خوبی ؟ زایمان کردی ؟

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
سلام عزیزم خوبی ؟ زایمان کردی ؟

سلام عزیزم بله رفتم بیمارستان ۲_۳سانت بودم تا دکتر بیاد و کارای بستریمو انجام بدن ساعت ۱۱ شد

منم پیاده روی میکردم و پله هارو بالاپایین میرفتم ب جای استفاده از اسانسور

ساعت ۱۲ کیسه ابمو زدن

ساعت ۳ دخترم ب دنیا اومد

سلام عزیزم بله رفتم بیمارستان ۲_۳سانت بودم تا دکتر بیاد و کارای بستریمو انجام بدن ساعت ۱۱ شد منم پی ...

خدارو شکر عزیزم مبارک باشه ❤️❤️‍🔥

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»