2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کردی خیلی خوبه؟! مادر من هر دقیقه نابودم کرده با فحش دادن و دعوا تو خونه حتی همین امشب قلبم داره ...

منکه با فحش مشکل ندارم 

چن می شه اهمیت نداد 

اما خیلی مسائل به اهمیت دادن نیست 

ضمنا چرا باهاش سر فرصت صحبت نمی کنید 

ببینید درش چیه که فحش می ده 

درکش کنید 

منکه با فحش مشکل ندارم  چن می شه اهمیت نداد  اما خیلی مسائل به اهمیت دادن نیست&nbs ...

فرصتی برای من نیس ۲۴ ساعت پیش خواهرش و خونه مادرشهشبا هم که خونه هست دعوا و فحش های بدجور 

جوری نیست که بشه اهمیت نداد😀 

بهش میگم بهم فحش نده زشته چته تو 

بدتر فحش میده 😐 آدم دیوونه درک کردن ندارع 

فرصتی برای من نیس ۲۴ ساعت پیش خواهرش و خونه مادرشهشبا هم که خونه هست دعوا و فحش های بدجور  جور ...

اتفاقا ادم دیوونه درک کردن داره 

و گرنه کسی که دیوونه نباشه و اذیت کنه عوضیه در از جون 

عموم افراد دیونن اذیت می کنن پس بایددرک کرد 

سعی میکنم همین کارو کنم  ولی شب میام توتخت چقدر حس میکنم تنهام و درد میکشم چقدر قلبم درد میگیر ...

ابجی 

تو تنهایی منم تنهام

اما تو حداقل یه تخت خواب داری که روش دراز می کشی اما من ندارم همینو 

در حال که یک بیستم اموال پدرم اگر دست من باشه می تونم هم خونه هم ماشین و ... بخرم 

ابجی  تو تنهایی منم تنهام اما تو حداقل یه تخت خواب داری که روش دراز می کشی اما من ندارم ...

آخی عزیزم 

کاش زودتر اتفاق خوبی بیوفته و همونی ک میخای بشه

چقدر بده آدم هیشکی کنارش نباشه من اینو عمیق حس کردم 

آخی عزیزم  کاش زودتر اتفاق خوبی بیوفته و همونی ک میخای بشه چقدر بده آدم هیشکی کنارش نباشه من ...

با اینکه خیلی عاطفیم به شدت 

اما تنهایی به درک حداقل امکانات اولیه انسانی رو داشته باشم راضیم

با اینکه خیلی عاطفیم به شدت  اما تنهایی به درک حداقل امکانات اولیه انسانی رو داشته باشم راض ...

مگه جریان چیه 

البته اگر میتونی بگی

نمیتونی شرایط رو درست کنی برای خودت ی جوری؟

باز مردا بهتر کنار میان من مامانم هر دقیقه حرف بد میزنه اصلا انگار من آدم نیستم حس میکنم پیر شدم از دستش