نامعلوم_پنهان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 571 عنوان خسته شدم 333 بازدید | 45 پست واقعا نیاز دارم که یه خانواده داشته باشم یه پدر یه مادر و ... 1402/11/12 | 02:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلیان_liii عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 1191 فکر کردی خیلی خوبه؟! مادر من هر دقیقه نابودم کرده با فحش دادن و دعوا تو خونه حتی همین امشب قلبم داره از این همه درد میترکه
نامعلوم_پنهان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 571 فکر کردی خیلی خوبه؟! مادر من هر دقیقه نابودم کرده با فحش دادن و دعوا تو خونه حتی همین امشب قلبم داره ... مادر و پدر خوب نه بد
نامعلوم_پنهان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 571 فکر کردی خیلی خوبه؟! مادر من هر دقیقه نابودم کرده با فحش دادن و دعوا تو خونه حتی همین امشب قلبم داره ... منکه با فحش مشکل ندارم چن می شه اهمیت نداد اما خیلی مسائل به اهمیت دادن نیست ضمنا چرا باهاش سر فرصت صحبت نمی کنید ببینید درش چیه که فحش می ده درکش کنید
لیلیان_liii عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 1191 منکه با فحش مشکل ندارم چن می شه اهمیت نداد اما خیلی مسائل به اهمیت دادن نیست&nbs ... فرصتی برای من نیس ۲۴ ساعت پیش خواهرش و خونه مادرشهشبا هم که خونه هست دعوا و فحش های بدجور جوری نیست که بشه اهمیت نداد😀 بهش میگم بهم فحش نده زشته چته تو بدتر فحش میده 😐 آدم دیوونه درک کردن ندارع
نامعلوم_پنهان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 571 فرصتی برای من نیس ۲۴ ساعت پیش خواهرش و خونه مادرشهشبا هم که خونه هست دعوا و فحش های بدجور جور ... شما فقط لبخند بزن هیچی نگو
نامعلوم_پنهان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 571 فرصتی برای من نیس ۲۴ ساعت پیش خواهرش و خونه مادرشهشبا هم که خونه هست دعوا و فحش های بدجور جور ... اتفاقا ادم دیوونه درک کردن داره و گرنه کسی که دیوونه نباشه و اذیت کنه عوضیه در از جون عموم افراد دیونن اذیت می کنن پس بایددرک کرد
لیلیان_liii عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 1191 شما فقط لبخند بزن هیچی نگو سعی میکنم همین کارو کنم ولی شب میام توتخت چقدر حس میکنم تنهام و درد میکشم چقدر قلبم درد میگیره از این حرفای زشت
نامعلوم_پنهان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 571 سعی میکنم همین کارو کنم ولی شب میام توتخت چقدر حس میکنم تنهام و درد میکشم چقدر قلبم درد میگیر ... ابجی تو تنهایی منم تنهاماما تو حداقل یه تخت خواب داری که روش دراز می کشی اما من ندارم همینو در حال که یک بیستم اموال پدرم اگر دست من باشه می تونم هم خونه هم ماشین و ... بخرم
لیلیان_liii عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 1191 ابجی تو تنهایی منم تنهام اما تو حداقل یه تخت خواب داری که روش دراز می کشی اما من ندارم ... آخی عزیزم کاش زودتر اتفاق خوبی بیوفته و همونی ک میخای بشهچقدر بده آدم هیشکی کنارش نباشه من اینو عمیق حس کردم
نامعلوم_پنهان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 571 آخی عزیزم کاش زودتر اتفاق خوبی بیوفته و همونی ک میخای بشه چقدر بده آدم هیشکی کنارش نباشه من ... فقط شرمنده من پسرم ، گفتم بعدا سو تفاهم نشه
لیلیان_liii عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 1191 فقط شرمنده من پسرم ، گفتم بعدا سو تفاهم نشه اوخی عیبی نداره فکر کردم دختری😄
نامعلوم_پنهان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 571 آخی عزیزم کاش زودتر اتفاق خوبی بیوفته و همونی ک میخای بشه چقدر بده آدم هیشکی کنارش نباشه من ... با اینکه خیلی عاطفیم به شدت اما تنهایی به درک حداقل امکانات اولیه انسانی رو داشته باشم راضیم
لیلیان_liii عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 1191 با اینکه خیلی عاطفیم به شدت اما تنهایی به درک حداقل امکانات اولیه انسانی رو داشته باشم راض ... مگه جریان چیه البته اگر میتونی بگینمیتونی شرایط رو درست کنی برای خودت ی جوری؟باز مردا بهتر کنار میان من مامانم هر دقیقه حرف بد میزنه اصلا انگار من آدم نیستم حس میکنم پیر شدم از دستش