2777
2789
مگه جریان چیه  البته اگر میتونی بگی نمیتونی شرایط رو درست کنی برای خودت ی جوری؟ باز مردا بهت ...

چرا برنامه دارم برای اینده 

اما طولانی و پله پله هست ، جنگیدن روش داره

اما جونم اذیت می شه 💔 

مگه جریان چیه  البته اگر میتونی بگی نمیتونی شرایط رو درست کنی برای خودت ی جوری؟ باز مردا بهت ...

می گم شما که کارشناس پوستی و ... 

کسی بخواد برنزه کنه موقتا سیاه ترین حالت ممکنشه رنگی می شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می گم شما که کارشناس پوستی و ...  کسی بخواد برنزه کنه موقتا سیاه ترین حالت ممکنشه رنگی می ش ...

اگر منظورت اینه ک برگرده 

اولا ک اون حالت بخوای برنزه بشی طول هم می‌کشه و خیلی عوارض داره

با مصرف قرص پیگمنتا و گلوتاتیون و اینا شاید مثل اول نشه دقیقا ولی تا حدود خیلی زیادی برمیگرده 

من که اصلا پوستم رنگش می سوزه برنزه نمی شه  اما خب خواستم بدونم خانمی بخواد شبیه سیاه پوستا ...

حتما سفید پوستی 

سفید پوستا خیلی دنگ و فنگ داره تا برنز شن چون ب جاش می‌سوزن 

ولی پوست گندمی و تن رنگ گرم سریع برنز میشه و راحت تره

ولی در اون حد ک بگی برنز تو ایران نمیشه الا ی سری محصولات خفن خارجی مال برنز شدن استفاده کنن تا بشن

یعنی چی رنگی میشه؟

موهام بوره یخورده البته ولی پوستم سفیده روشنه ژنم اینطوریه 

افتاب می زنه می سوزه و قرمز می شه 

البته علاقه ای هم به برنزه ندارم

ولی می خوام بدونم تیره ترین حالت که خالا یا اسپری های موقت یا افتاب و ... می شه تیره کرد چه رنگیه ؟

موهام بوره یخورده البته ولی پوستم سفیده روشنه ژنم اینطوریه   افتاب می زنه می سوزه و قر ...

ملانین پوستت رو خراب میکنی اگر خیلی سفید باشی حیفه

با محصولات ایرانی ک نمیشه چون داغون می‌کنه ب جاش 

قرص خارجی هستن ی سری محصولات هم دارن ولی عوارض هم داره یهو پوست واکنش نشون میده 

در حدی ک گندمی تیره بشی میشه 

ولی سیاه خیلی زیاد و برنز کامل ن 

حتما سفید پوستی  سفید پوستا خیلی دنگ و فنگ داره تا برنز شن چون ب جاش می‌سوزن  ولی پوست گ ...

بخاطر اینکه دوست دارم ازدواج کردم یه مدت خانم این شکلی بشه چن خانمای سیاه پوست جذابن 

البته واسه تنوع خوبه نه همیشه 

خواستم ببینم شدنیه یا نه

بخاطر اینکه دوست دارم ازدواج کردم یه مدت خانم این شکلی بشه چن خانمای سیاه پوست جذابن  البته ...

برگشت میشه داد برای ی مدت بعدش ولی ب طور کامل برنمی‌گرده اگر خیلی تخصصی و با محصولات خفن و حالا قرص و چیزای خارجی برنز کنن

اره پوست برنز واقعا جذابه من خودمم دوس دارم