2777
2789
عنوان

دبیری یا اموزگاری

174 بازدید | 4 پست

شهر ما ۸۶ نفر آموزگار ابتدایی میخاد ۹۰ درصد رشته ها میتونن شرکت کنن یه ماه فرصت هست بخونم ، ۴ نفر برا رشته من دبیری میخاد رشته های محدودی میتونن شرکت کنن و ۳ ماه فرصت هست بخونم 

کدومو شرکت کنم؟

شرلیط کاری اموزگاری سخت تره ولی قبولیش راحت تره

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

منم تو همین موندم با انتخاب منطقه محروم 

شهر خودم همه درس خون  رشته من برا دبیری تک ظرفیتی برا آموزگاری 15 نفر 

اون شهر محروم که میگم خیلی دور افتاده اس نخونده قبولی همش وسوسه میشم اونو انتخاب کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه لحاظ میگین قبولیش راحته عزیزم?

تعداد بیشتری میگیرن، اما دبیری محدود تره

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!