الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه هردوبار بهشتی پیش دکتر نقشینه ای وی اف کردم و لاپراسکوپی هم بازهمین بیمارستان بهشتی پیش دکتر روح ...
سلام عزیزم تاپیک هاتون رو خوندم .. بنظرم بیخیال بچه بشین من ۸ سال ناباروری داشتم ک ای وی اف کردم همون بار اول گرفت بعد چیشد دخترم ۴ سالش ک شد سالمه سالم بود تو ی ماه با خواست خدااا از دستش دادم .. الان میگم اگ برگردم چن سال قبل کاش مثبت نمیشدم و این عذابم نمیکشیدم😔 تصمیم گرفتم هیچی و ازش با زور نخام .. ایشالا دامنتون سبز بشه نشد هم ناراحت نشین ب حرفام فکر کنین من ی مادر داغ دیده ام💔
دلم که تا جون در بدن دارم هیچ وقت اروم نمیگیره.. بازم ممنون💔
حق داری اگه ب نظرت دنیا جای بی رحمی باشه ولی بدون که دخترت پاک و معصوم بود و دربهشت منتظرته...باعث شفاعت شما میشه و خداهم نمیتونه نه بگه چون ی موجود پاک ازش درخواست کرده....امیدوارم خیلی زود خدا جاشو برات با ی دوقلو پرکنه ....
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
حق داری اگه ب نظرت دنیا جای بی رحمی باشه ولی بدون که دخترت پاک و معصوم بود و دربهشت منتظرته...باعث ش ...
ممنون عزیزم همه حرفات درست ولی دلتنگی امونمو بریده 😔 دیگه جاش پر بشه یا ن زیاد برام مهم نیس ، منتظر روزی ام ب دخترم برسم و تمام . انشالله شما ام مادر میشین 😔 خدا برا همه بنده هاش بی رحم ک نیس دلتونو شاد میکنه حتما
عزیزم من اتفاقی از ی تاپیک دیگه ک کامنت گذاشتین،ب شما رسیدم.
لطفا لطفااااا زیرنظر طب سنتی باشید.یه حکیم دانا و قابل اعتماد پیدا کنید و ب امیدخدا مطمئن باشین نتیجه میگیرید.منم دیر باردار شدم.بدون هیچ مشکلی.گفتن رحمم سرده،روغن و حجامت و اینا دادن،باردار شدم.درضمن نذر علی اصغر هم عالیه برای بچه دار شدن.