2777
2789
عنوان

میشه درخرید یه گوشی کمکم کنید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 89 پست
استارتر  تاپیک هاتون رادیدم، مشکل ناباروری دارین،. شما غیر از بهشتی جای دیگه هم ای وی اف کردین؟ ...

نه هردوبار بهشتی پیش دکتر نقشینه ای وی اف کردم و لاپراسکوپی هم بازهمین بیمارستان بهشتی پیش دکتر روح الامین ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هردوبار بهشتی پیش دکتر نقشینه ای وی اف کردم و لاپراسکوپی هم بازهمین بیمارستان بهشتی پیش دکتر روح ...

سلام عزیزم تاپیک هاتون رو خوندم .. بنظرم بیخیال بچه بشین من ۸ سال ناباروری داشتم ک ای وی اف کردم همون بار اول گرفت بعد چیشد دخترم ۴ سالش ک شد سالمه سالم بود تو ی ماه با خواست خدااا از دستش دادم .. الان میگم اگ برگردم چن سال قبل کاش مثبت نمیشدم و این عذابم نمیکشیدم😔 تصمیم گرفتم هیچی و ازش با زور نخام .. ایشالا دامنتون سبز بشه نشد هم ناراحت نشین ب حرفام فکر کنین من ی مادر داغ دیده ام💔

🖤دخترم🖤
سلام عزیزم تاپیک هاتون رو خوندم .. بنظرم بیخیال بچه بشین من ۸ سال ناباروری داشتم ک ای وی اف کردم همو ...

😔😔😔😔 واقعا متاسفم خدابهتون صبربده ....

حکمت خداچیه نمیدونم ولی عجیب غمگینه رسم این دنیا ...

عزیزم اگه تونستی سینمایی کلبه ای چوبی درجنگل۲۰۱۷را ببین شاید دلت اروم گرفت ...

😔😔😔😔 واقعا متاسفم خدابهتون صبربده .... حکمت خداچیه نمیدونم ولی عجیب غمگینه رسم این دنیا ... عز ...

دلم که تا جون در بدن دارم هیچ وقت اروم نمیگیره.. بازم ممنون💔

🖤دخترم🖤
دلم که تا جون در بدن دارم هیچ وقت اروم نمیگیره.. بازم ممنون💔

حق داری اگه ب نظرت دنیا جای بی رحمی باشه ولی بدون که دخترت پاک و معصوم بود و دربهشت منتظرته...باعث شفاعت شما میشه و خداهم نمیتونه نه بگه چون ی موجود پاک ازش درخواست کرده....امیدوارم خیلی زود خدا جاشو برات با ی دوقلو پرکنه ....

حق داری اگه ب نظرت دنیا جای بی رحمی باشه ولی بدون که دخترت پاک و معصوم بود و دربهشت منتظرته...باعث ش ...

ممنون عزیزم همه حرفات درست ولی دلتنگی امونمو بریده 😔 دیگه جاش پر بشه یا ن زیاد برام مهم نیس ، منتظر روزی ام ب دخترم برسم و تمام . انشالله شما ام مادر میشین 😔 خدا برا همه بنده هاش بی رحم ک نیس دلتونو شاد میکنه حتما

🖤دخترم🖤
ممنون عزیزم همه حرفات درست ولی دلتنگی امونمو بریده 😔 دیگه جاش پر بشه یا ن زیاد برام مهم نیس ، منتظر ...

خدا کلا بی رحم نیست فقط صلاح ادم هارا میدونه .خیلی چیزها میدونه که ما نمیدونیم و نمیتونیم درک کنیم....

واقعا سخته ، غمت انقدر بزرگه ک باهیچ حرفی نمیتونم تصلای دلت باشم فقط میتونم ارزوی بهترین هاو صبرعظیم برای شما و همسرتون بکنم....

عزیزم من اتفاقی از ی تاپیک دیگه ک کامنت گذاشتین،ب شما رسیدم.

لطفا لطفااااا زیرنظر طب سنتی باشید.یه حکیم دانا و قابل اعتماد پیدا کنید و ب امیدخدا مطمئن باشین نتیجه میگیرید.منم دیر باردار شدم.بدون هیچ مشکلی.گفتن رحمم سرده،روغن و حجامت و اینا دادن،باردار شدم.درضمن نذر علی اصغر هم عالیه برای بچه دار شدن.

من خیلی به شما فکر میکنم 

هی چک میکنم شاید بیای بگی باردار شدی 

برات دعا میکنم 

خدا زود زود دلتو شاد کنه 

لطفا اگه باردار شدی بیا بگو

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید