2777
2789
عنوان

میشه درخرید یه گوشی کمکم کنید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 89 پست
چه مدته استفاده میکنید ؟  ممنون بابت راهنماییت خداخیرت بده ... ویتنامی هست یا هند؟

A33 هم داریم ۳ ۴ ساله اونم خوبه

فرقی نداره ویتنامی هست

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

من خیلی درباره گوشی اطلاعات دارم 

اگر اهل گوشی و این چیزا نیستی هواوی نخر به هیچ عنوان چون گوگل روش اوکی نیست و داستان داره

اگر کار زیادی نمیکنی به نظرم سامسونگ بگیر چون هم خوش دست تره هم برای فروشش بهتر از شیایومیه 

ولی اگر سخت افزار گوشی برات مهمه شیایومی بخر‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه گوشی های جدید باطری زود خالی میکنن اگه دنبال باطری خوب هستی باید گوشی پایینرده بخری گوشی که پر ...

پس من ب توصیه شما همون گوشی a34 ویتنام را بخرم ...بخدا هیچ سردرنمیارم ...دلم نمیخواد باهزاربدبختی این پول را جمع کردم به باد بره...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
A33 هم داریم ۳ ۴ ساله اونم خوبه فرقی نداره ویتنامی هست

آ۳۳ دیگه نیس وگرنه خودمم از مدلش خوشم میومد و گوشی همسرمم همونه میخریدم ...

پس من ب توصیه شما همون گوشی a34 ویتنام را بخرم ...بخدا هیچ سردرنمیارم ...دلم نمیخواد باهزاربدبختی ای ...

من تایمر دارم رو گوشیم مثلا ۱۰۰ درصد شارژ بود من همشم با نت کار میکنم تو ۷ یا ۸ساعت تموم میکنه 

من خیلی درباره گوشی اطلاعات دارم  اگر اهل گوشی و این چیزا نیستی هواوی نخر به هیچ عنوان چون گوگ ...

من برعکس شما اصلا از گوشی سردرنمیارم ...

گوشی باز نیستم ، شغلم بیشتر بیرونه ،ی چی میخوام ک برنامه های عادی مثل ایتا، روبیکا،تلگرام،واتس اپ و برنامه گوگل و دوتا بازی را جوابگو باشه ، از اون طرفم دوربینش بد نباشه، هنگ نکنه، داغ نشه، باطریشم زیاد بد نباشه ...

حالا بااین اوصاف بگید چی بخرم😂 

راستی۱۵تومن هم بیشتر نشه...

خداخیرت بده🌹🌹🌹🌹

من برعکس شما اصلا از گوشی سردرنمیارم ... گوشی باز نیستم ، شغلم بیشتر بیرونه ،ی چی میخوام ک برنامه ه ...

همون گوشی های سامسونگ رو نگاه کن 

با کمتر از ۱۵ هم میتونی گوشی پیدا کنی با این ویژگی هایی که گفتی 

مثلا در حد ۱۰ تومن هم میتونی بخری 

همون گوشی های سامسونگ رو نگاه کن  با کمتر از ۱۵ هم میتونی گوشی پیدا کنی با این ویژگی هایی که گ ...

میدونم میشه ولی بخدا حتی اسم و مدل هاشون هم بلد نیستم ...خواستم a34بخرم دوستم گفت خوب نیس ...حالا اومدم ازشما ک بلدی مشورت بگیرم ... یا a34,یا شیائومی ک اونم شنید ۱۲پرو خوبه ...

پس همون  سامسونگ را میگیرم دیگه

پس من ب توصیه شما همون گوشی a34 ویتنام را بخرم ...بخدا هیچ سردرنمیارم ...دلم نمیخواد باهزاربدبختی ای ...

عزیزم هر گوشی یه سری معایب داره هر کدومو بخری باید اندازه یه میانرده روش حساب باز کنی اینا همشون باید یه جاشون بلنگه وگرنه هیچکی نمیره گوشی پرچمدار بخره

اگه ازa33 راضی بودین قبلا الان میتونید a25رو بخرید این گوشی همه چیزش باa33یکیه ولی چون تازه اومده به بازار چند ماه دیگه قیمتش شاید متعادل تر بشه

{ خانم هستم }
عزیزم هر گوشی یه سری معایب داره هر کدومو بخری باید اندازه یه میانرده روش حساب باز کنی اینا همشون بای ...

اره قیمتش بالاس .

من همون a34را میگیرم ....خداهم خیرتون بده که راهنمایی کردید ...یک دنیا سپاس🌹🌹🌹🌹

اره قیمتش بالاس . من همون a34را میگیرم ....خداهم خیرتون بده که راهنمایی کردید ...یک دنیا سپاس🌹🌹🌹 ...

مبارکت باشه عزیزم قیمتش بالا نیست 

الان هم قیمت a34عه ولی در اصل باید ارزونتر ازa34باشه چون یه درجه از اون پایینتره

ولی در عوض هندزفری ساده میخوره اگه برات مهم باشه

A34 جک هندزفری نداره

{ خانم هستم }
مبارکت باشه عزیزم قیمتش بالا نیست  الان هم قیمت a34عه ولی در اصل باید ارزونتر ازa34باشه چون یه ...

من. تاحالا از هنزفری استفاده نکردم و اصلا هم خوشم نمیاد چون سردرد و گوش درد میشم ...همین ی چیز خوب درحد  کار راه بنداز وقیمت مناسب میخوام ...

ممنونم مهربون بابت وقتی که گذاشتی🌹🌹🌹🌹