2777
2789
عنوان

میشه درخرید یه گوشی کمکم کنید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 89 پست
خود اصفهان. اگه راضی باشی همون قیمتی که خودتون گفتید خیلی خوبه 25 سالمه سنم کمه ولی ی شرایطی دارم که ...

به چه قیمت راضی؟؟؟؟ انشاالله اگه قسمت باشه باهم کنار میایم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
به چه قیمت راضی؟؟؟؟ انشاالله اگه قسمت باشه باهم کنار میایم .

بستگی به شما داره. قیمت عرفش از 250شروع میشه تا  450و ماهانه هم توافقی هست بین دو طرف کلا حالا شما چقدر میتونید هزینه کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به شما داره. قیمت عرفش از 250شروع میشه تا 450و ماهانه هم توافقی هست بین دو طرف کلا حالا شما چ ...

۱۵۰و ماهی ۵تومن ...یکسال هم خونه دربست بهت میدم

تو تاپیک ها استارتری ک الان حرف میزنیم یه تاپیک ک بعد از ۳سال حاجت گرفته اونو برو بخون

من خوندم دلم شکست گریه کردم توی همون حال برا تو هم دعا کردم و برا حاجتت حمد و سوره خوندم🤲

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
تو تاپیک ها استارتری ک الان حرف میزنیم یه تاپیک ک بعد از ۳سال حاجت گرفته اونو برو بخونمن خوندم دلم ش ...

ممنونم چشم ...خدا خیر و برکت و سلامتی بهتون بده 🌹

سلام .منم چندسالی هست باردار نمیشم . تیروئیدمم نرماله اما ازمایش اخرم نوشته آنتی تی پی او ۳۸۰ و بالا ...

برای نازایی مطلقا نه ولی برای سقط مکرر بله ...این بیماری با خوردن قرص تیروئید و دارو قابل کنترله

سلام .منم چندسالی هست باردار نمیشم . تیروئیدمم نرماله اما ازمایش اخرم نوشته آنتی تی پی او ۳۸۰ و بالا ...

ازمن که همین باعث نازایی شده 

قیمتش را نمیدونید؟

سلام عزیزم

منم سال ششم باردار شدم.و بعد از تشکیل قلب.گفتن توقف رشد داشته و سقط شد.۷ام سالگرد ازدواجم جا اینکه بخندم خون گریه مبکردم

بهمم گفتن اسپرم شوهرت ۲میلیون و مورفولوژی ۱درصد و با ای وی اف هم باردار نمیشی

اما از خدا ناامید نشدم

همزمان چله سوره یاسین

چله حدیث کسا و چله سوره مریم به نیت ۴۰منتظر برداشتم.روز اول اسم خودم.روز های بعد اسم دیگران

به همسرمم صب به صب یه لیوان شیر محلی که داخلش زرده تخم‌مرغ محلی شکسته میدادم

شب ب شب معجون یه لیوان شیر.یه قاشق اصل.یه ق چایخوری پودر گردو.یه قاشق چایخوری پودر زیره سیاه

و ۶ماه بعد کورتاژ اول به لطف خدا باردار شدم.همین‌الانم داشتم بچم شیر میدادم دعاتون کردم.انشاالله به زودی بیای تگ ام کنی و بهم بگی بارداری

فقط بدون همون ماهی که دیگه گفتم هرچی خدا بخواد همون‌میشه و فقط ۲بار اقدام داشتم.اونم بی استرس و فکر کردن باردار شدم

و ابنکه ماه اقدامم فروردینی بود که شبهای قدر بود.هر ۳شب قدر جوشن کبیر خوندم.یه لیوان اب و یه نخ گذاشتم کنارم.بعد هر فراز یه گره به نخ زدم و یه فوت به لیوان اب.اخر فراز ۱۰۰ام نخ با ۱۰۰گره رو گذاشتم لا قران.اب هم‌خودم و همسرم‌خوردیم.ارریبهشت ماه دیگه پریود نشدم

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند

داروها رو ۴۰روز دادم همسرم

شبها ۱۰شب میخوابیدیم

۸صیح بیدار بودیم

طهر حتما ۲ساعت خوتب.به قولی اصلاح سبک

قلیون.الکل.سیگار.نوشابه.پفک چیپس شکلات نخوردیم

نماز  هم خودم سر وقت میخوندم

سلام عزیزممنم سال ششم باردار شدم.و بعد از تشکیل قلب.گفتن توقف رشد داشته و سقط شد.۷ام سالگرد ازدواجم ...

عزیزم ممنونم بابا این همه وقتی که برام گذاشتی .الهی خیر و خوشبختی و عاقبت بخیری بچت را ببینی ...

کاری که گفتی را میکنم حتما .

من مشکلم ضعیف بودن نیس برعکس سیستم ایمنیم خیلی قویه و باید کورتون بخورم تا ضعیف بشه ....

به هرحال خیلی خیلی خیلی لطف کردی .برای خودت و کوچولوت دعای ده هزارصلوات میخونم .

راضیم به رضای خدا که بی شک داده اش نعمت و نداده اش حمکته .

عزیزم ممنونم بابا این همه وقتی که برام گذاشتی .الهی خیر و خوشبختی و عاقبت بخیری بچت را ببینی ...کاری ...

انشاالله بهترین خداوند واست پیش بیاد

ارامش و استرس از هرچیزی مهمتر

حتی اگر میدونی نی نی سایت حالت بد میکنه نیا

بیخیال باش و لذت ببر.انشاالله بهترین پیش میاد واست