2777
2789

به غیر از دکتر رفتن چون برای شنبه نوبت دکتر دارم که برام آزمایش بنویسه .به غیر از آزمایشا چه کارایی لازمه که انجام بدم؟

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️ 

تقویت اعصاب و روان ات چون بعد از زایمان تازه میفهمی بچه داری 

کتاب درباره روانشناسی کودک 

براش دفتر خاطره بگیر تک تک لحظات ثبت کن براش 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقویت اعصاب و روان ات چون بعد از زایمان تازه میفهمی بچه داری  کتاب درباره روانشناسی کودک  ...

کتاب خوب چی پیشنهاد میدی ؟

تقویت خودت و شوهرت چیزای مقوی که هم روی تقویت تخمدان و تخمک اثر داره هم روی تقویت اسپرم اثر داره حتم ...

ممنونم

دندون پزشکی حتما برو 

چون حین بارداری دندون های آدم بیشتر در معرض خراب شدن هست و هیچ درمانی نداره و نمی تونی عکس بگیری، بکشی یا عصب کشی کنی یا انتی بیوتیک و مسکن بخوری و مجبوری تا بعد زایمان تحمل کنی 

پس برو و مطمئن شو دندونات سالم هستن

از نظر معنوی میگم 

۴۰ روز گناه نکن 

قرآن بخون و تو بارداری هم ادامه بده 

نمازت رو بخون و تو بترداری هم ادامه بده

وقتی باردار شدی دستت رو شکمت بذار و سوره ی یوسف رو بخون تا بچه ات خوشگل بشه

کتاب ریحانه ی بهشتی رو بخون خیلی چیزای خوبی نوشته

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
سرخود بخورم مشکل نداره؟

نه همه زنها باید بخورن مخصوصا وقتی که قراره باردار بشن‌ حالا باردار شدی بهت فولیک اسید۵ میده

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی