2777
2789
عنوان

آفتين ژل

248 بازدید | 16 پست

سلام دوستان، من بعد از زايمان دندان هام داغون شد

طوري كه ناچار شدم ٣ تارو بكشم،تازگي هاكه كشيدم

آفت زده لثه هام،ومن رفتم آفتين ژل خريدم

اما از وقتي كه زدم،وضعيتِ لثه هام بدترشد☹️

و آفتِ بزرگترشد و دردناك تر،رفتم دكتر گفت نبايد استفاده ميكردي ولثت سوخته😳☹️☹️ خودش به مرور زمان خوب ميشه،راستي به مدت ٢ هفته آنتي بيوتيك هم استفاده كردم اما ايفا نكرد،كسي راه حل براي بهبودش داره؟

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔
شنا دندون گشیدی انتی نخوردی؟؟ دهانسویه اب نمک مصرف نکردی؟ منم آفتین میزدم عالی بود 

استفاده كردم عزيزم اونم ٢ هفته

اما تاثير نداشت متأسفانه

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استفاده كردم عزيزم اونم ٢ هفته اما تاثير نداشت متأسفانه

اره من یادمه صب کن بنویسم 

اگه استفاده کردی خوب شدی لطفا دعام کن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

افتین ژل افتو بزرگ تر نمیکنه فقط باید روی افت بزنی تابسوزونتش نه ناحیه ی بیشتر

وقتیم میسوزونونه فقط جای زخم افت میمونه زودم خوب میشه

شربت دیفن هیدرامینو مدام تودهنت شستشو بده درد و التهابشو کم میکنه

احتمالا التهاب لثه زیاد بود  سعی کنید اب نمک با ننک کمتر درست کنید و در روز چند مرتبه تو دهنتو ...

🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزم همسر منم ب تازگی افت دهان شدیدی زده همه ن‌وع دارویی گرفت ولی خوب نشد تا اینکه عرق نعنا  ا ...

ممنون از راهنماييت عزيزم

رب انار استفاده كردم اما فايده نداشت

عرق نعنا رو امتحان ميكنم حتما👍🌹

اره شربت دیفن هیدرامین روزی چن بار قل قل کن تو دهنت دوروزه خوب میشه اگ راضی بودی دعام کن 🤣

🙏🏻🙏🏻😁

🙏🏻🙏🏻😁

یه شربت دیفن هدرامین بخر با پنج عدد کپسول سفیسکیم .کپسول ها را باز کن بریز تو شریت خوب بهم بزن .

وهر ۸ساعت قرقره کن سریع خوب میشی

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
یه شربت دیفن هدرامین بخر با پنج عدد کپسول سفیسکیم .کپسول ها را باز کن بریز تو شریت خوب بهم بزن . وه ...

ممنون عزيزم🙏🏻💕