2777
2789
عنوان

هاله سفید روی بی بی چک

2070 بازدید | 19 پست

سلام من دیروز دوبار بی بی چک زدم هیچ هاله ای ننداخت کاملا سفید موند امروزم زدم بلافاصله که داخت از Tرد میشد یه هاله سفید انداخت و اونیکی خطم خیلی کمرنگ صورتیه آز بتا دادم گفت مشکوک به بارداریه بنظرتون این ینی چی ینی باردارم یا نه خیلی گیج شدم قبلا که بی بی استفاده میکردم یا منفی میشد یا مثبت ولی اینبار این خط سفید نمیدونم چیه😂😂😂کسی تجربه داشته که باردار باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا میخندی😐😂

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست🌱
حالا چرا میخندی😐😂

آخه خیلی جالبه دوتا بی بی چک که اصلا هیچی ننداخت اینم که سفید انداخته آزم که گف مشکوک  هیچکدوم قطعی نبود  انگار خودم کم کم دارم جنسیت عوض میکنم زن نیستم دیگ😂😂😂😂

هاله سفید که داره خودشم باید هاله صورتی بندازه

آخه اولین بارم نیس که سه تا حاملگی داشتم البته سقط شدن نزدیک صدتا بی بی چک زدم هیچکدوم اینطوری نبوده این خیلی سریع جاش سفید شد 

آخه خیلی جالبه دوتا بی بی چک که اصلا هیچی ننداخت اینم که سفید انداخته آزم که گف مشکوک  هیچکدوم ...

خخخخ 😂😂

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست🌱

عدد بتات چند بود؟ 

بزار چند روز بگذره انشالله مثبتی😍😍

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

برای من پیش اومده که c خط داشت صورتی ،ولی T خط سفیده انداخت قشنگ و متاسفانه پری شدم، واسه شما نمیدونم دقیق این بوده یا نه 

ولی وقتی آزمایشتم مشکوک هست محکوم ب صبری😁☺️

انشالله که اگه دلت میخواد مثبت باشی،منم موعدمه دعاکن منم مثبت بشم🙏🙏🙏🥺

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

گلم‌تاپیک قبلیتو خوندم،انشالله که بارداری و یه دو خط مثبت خوشگل میبینی ولی اگرم نبودی و‌پریود شدی ناامید نشو من شنیدم تو وزن های بالا وقتی رژیم بگیری ورزش کنی ویکم‌کاهش داشته باشی سریع باردار میشی...

سعی کن سالم بخوری و کالری شماری کنی کنارش هم حتی شده رقص وپیاده روی حتما ورزش کن برای ماها خیلییی تاثیرداره  

خودمم کاهش داشتم و ورزش میکنم انشالله که به زودی تاثیر میذاره و مامان میشیم😍😍🙏🙏🙏

دوس داشتی بیا تاپیک مانکن های زیبا گروهی وزن کم میکنیم با کالری شماری و‌فرمولش ماهی 3،4 کیلو کم میکنی خیلی راحت و‌بدون حذف☺️

انشالله بهش احتیاج پیدا نمیکنی وهمین ماه مامان شدی🙏😍🥳

سلام بچه ها من امروز صبح یه بی بی چک دیگه زدم که اولش هیچی نیومد بعد یه خط خییییییلی کمرنگ رو قسمت Tاومد و العان رفتم نگاش کردم یه خط کمرنگ دیگه هم بود ینی دوتا خط خیلی خییییلی صورتی کمرنگ بنظرتون مثبته یا منفی  ولی به بنظر خودم که بی بی چکا مشکل دارن نمیشه همش اینجوری بشه یا منفیه یا مثبت همون لحظه هم باید نشون بده نمیفهمم چرا اینطوری میشه تا شنبه هم از فکرو خیال دیوونه میشم تا برم آز بدم😐😑