2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینه ای قشنگه ولی گرون بنظر بیاد باید از این مدل ماکارونیا پیچ پیچی بگیری

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

النگو آینه ای ظریف هم ۸ تاش قشنگ میشه

کلا النگو ظریف چند تا کنار هم خیلی خوب میشه مدرن ترم هست

مدلای جدید النگو هم نگاه بنداز تو اینستاگرام 

مثلا النگو مدل کارتیه بینش النگو آینه ای میندازن یکی در میون

خیییلی قشنگه 😍

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

منم عاشق النگو هستم 

خودتم داری ؟ منم دوست داشتم بلاخره گرفتم خیلی مقاومت کرده بودم نگیرم همه میگن قدیمیه ولی دیگه اهمیت ندادم … جدید ترین مدل رو هم گرفتم اون زمان

منم عاشق النگو هستم و از دستبند متنفرم

اما چند روز پیش رفتم در آوردم

( آنقدر که بهم گفتن چقدر نترسی و چه دل و جرعتی دارید و هر کسی آمد داستان دزدی طلا برام تعریف کرد )

عزیزم الان که قیمت طلا داره همش بالا پایین میشه ضرره بخری میگن اسفند ماه قیمتا ریزش پیدا میکنن و پایین میاد یکم صبر کن بنظرم منم میخوام گوشواره بگیرم فعلا صبر میکنم 

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 
منم عاشق النگو هستم و از دستبند متنفرم اما چند روز پیش رفتم در آوردم ( آنقدر که بهم گفتن چقدر ن ...

راست میگن ولی خب خیلیا دارن

بیرون میری بپوشون تنها هستی .. چرا درآوردی بیخیال

گوشی دزدی هم خیلی زیاد شده گوشی نخریم ؟

باید احتیاط کنی توی هرچیزی

خودتم داری ؟ منم دوست داشتم بلاخره گرفتم خیلی مقاومت کرده بودم نگیرم همه میگن قدیمیه ولی دیگه اهمیت ...

خودم از بچگی داشتم تا وقتی که بابام زنده بود یعنی تا  ۱۰سال پیش داشتم 

دیگه مامانم کل طلاهامو‌ فروخت همیشه هم ۱۲تا لنگه داشتم 

ولی الان ندارم اما قصد دارم بگیرم 

به نظرم النگو هیچوقت قدیمی نیست و نمیشه 

شاید کسایی که دوست ندارن میگن قدیمیه واگرنه اصلا قدیمی نیست 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg