dokhtarehamsayeh مدیر عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 1337 عنوان میخام النگو بگیرم | مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 22 پست چه مدلی قشنگتره ؟ آیینه ای دوس دارم خوشگله ؟؟ شما چی پیشنهاد میکنید ؟ که شش تاش کنار هم هم خوشگل باشه هم گرون بنظر بیاد 1402/11/11 | 19:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صورتیجان عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 3230 خودم از بچگی داشتم تا وقتی که بابام زنده بود یعنی تا ۱۰سال پیش داشتم دیگه مامانم کل طلا ... خدا رحمتشون کنه عزیزم 💖💖ایشالا بازم میخری ۱۲ تا دیگه 😉 من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .
شاهخراسان عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4012 از آینه ای بدم میاد.طلا ماشالله قیمتش شده خداتومن😒💔 عزیزم ناراحت نشی ها اما ی سری اسم ها درشان پرودگار مهربانی هانیست خداتومن کلمه نامناسبی هست خدای ما هزاران هزار بار ارزشش بیشترازاین حرفهاس خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
chokoo عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 8970 راست میگن ولی خب خیلیا دارن بیرون میری بپوشون تنها هستی .. چرا درآوردی بیخیال گوشی دزدی هم خیلی زی ... سختم بود ساق بپوشمبعدش من تو خونه کار میکنم مشتری هم می آمد استرس داشتم
نفس200111 عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 1936 عزیزم ناراحت نشی ها اما ی سری اسم ها درشان پرودگار مهربانی هانیست خداتومن کلمه نامناسبی هست&n ... باش ای تواَمانِ هربلا،ماهمه دراَمانِ تو...
صورتیجان عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 3230 سختم بود ساق بپوشم بعدش من تو خونه کار میکنم مشتری هم می آمد استرس داشتم حق داریمن ساق نمیزارم اصلاااا ولی الان که زمستونه چیزای بلند میپوشممثلا نمیدم بیرون النگو هامو همش زیر استینمه من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .
شاهخراسان عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4012 باش فدای محبتت عزیزم خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖