2777
2789
عنوان

هدی معرفاوی کلاهبرداره

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 30 پست
من پولمو هدی پس داد ۴۹۰۰۰۰۰ مونده که بهم گعت یک ماه دیگه،بنده خدا ۲۰شو تاالان پس داده

بنده خدا!! چرا پول منرو نمیده. پول درمانم بود مجبور شدم بهش بدم برلی لباس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم وسط های شکایت بودم ،چرا شکایت نکردی؟

نوزاد داشتم و اینجا نیستن خانوادم و تنها بودم. همسرم هم درگیر کارش بود و دیگه نتونستم 

واگذارش کردم به خدا. ببین عزیزم اون واقعا ک لا ه برد ار بود. حالا حتما از شکایتت ترسیده یک مقدار رو بهت برگردونده. وگرنه اون و همسرش هر دو با هم همدست هستن.

خدارو شکر تونستی پولت رو بگیری. منم واگذارش میکنم بخدا.

نوزاد داشتم و اینجا نیستن خانوادم و تنها بودم. همسرم هم درگیر کارش بود و دیگه نتونستم واگذارش کردم ب ...

از کجا میدونید همسرشم  اینجوری بود؟عزیزم بزار ۴۹۰۰۰۰۰ من رو بده واسش بهش میگم،بهش میگم که شما دختر خالم هستی،برات میگیرمش اول بزار این رو که داد بهش میگم چون واسه شما ۱۲۰۰۰۰۰ هستش زیاد نیست

بنده خدا!! چرا پول منرو نمیده. پول درمانم بود مجبور شدم بهش بدم برلی لباس

سلام،خواستم بگم هدی دیگه باقی پولمو نداد،الهی که بدترین بیماری هارو بگیره،اما آهمون گرفتش آواره شده و از شوهرش داره جدا میشه وبچه هاشو ازش گرفتن و مثل مرغ سرکنده شده،دیگه واگذارش میکنیم به خدا ایشالا بدترین ها واسش اتفاق بیفته

ممنونم از راهنمائیتون. الان تو سایت پلیس فتا شکایتم رو درج کردم. یعنی واقعا پیگیری میکنند؟

الهی با پولم واسه دوتا دختراش کفن بخره،۴۹۰۰۰۰۰مو دیگه پس نداد،اما زندگیش از هم پاشید خداروشکر آواره شده،همین بسشه

نگران نباش و غصه نخورسلامتیت مهمترهخدا حواسش هست عزیزم جایی که زور ما دیگه نمیرسه اون دست به کار میش ...

دیگه واگذارش کردم به خدا

این لعنتی ۴۹۰۰۰۰۰مو دزدید

یه دختر ج ن ده ح روم زاده هم ۹ میلیونیوم بالاکشید اسمشم سوگل معدنی پور بود،اونم واگذار کردم به خوده خدا

دیگه واگذارش کردم به خدااین لعنتی ۴۹۰۰۰۰۰مو دزدیدیه دختر ج ن ده ح روم زاده هم ۹ میلیونیوم بالاکشید ا ...

اینا برامون درس عبرت شد هرگز خرید آنلاین بدون ضمانت انجام ندیم.

من که دیگه برام درس شد.