2777
2789
عنوان

هدی معرفاوی کلاهبرداره

362 بازدید | 30 پست

خانوما من تو دیوار شهر تهران یک آگهی دیدم که کت سوزندوزی مخمل و لینن میدوخت قیمتش هم متوسط رو به بالا بود.ارسالشم از خوزستان بود.

چون از پارچه هاش خوشم اومد سفارش دادم. گفت پول رو کامل باید همون اول تسویه کنید. یک میلیون و دویست و سی تومن ازم گرفت.

بعد دوروز خطم رو مسدود کرد و آگهی دیوار رو پاک کرد. و دیگه جواب نداد. خلاصه براحتی سرم کلاه گذاشت. اسمش هدی معرفاوی بود.شما حواستون باشه اشتباه من رو تکرار نکنید. بخاطر صد تومن دویست تومن تخفیف فریب این مدل آدمهارو نخورین. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم همین هدی معرفاوی حرامخور از من ۲۴۹۰۰۰۰۰ گرفت و بلاک کرد،وهگذارش کردم به خدااا به بدترین ح ...

واقعا!! به من گفت از بوشهر ارسال میکنه. به شما نگفت کجا زندگی میکنه؟ 

هدی واسش مشکل پیش اومده پارچه فروشی که پارچه هامون رو سفارش داده بوده پولش رو بالاکشیده،این خانوم اصلااا پول مردم خور نیست،از ۲۴۹۰۰۰۰۰ که واسش ریخته بودم لطف کردن تاالان ۲۰ شو بهم داده خداروشکر