2777
2789
عنوان

قهر اومدم خونه مامانم

486 بازدید | 27 پست

ما دوسال و خورده ایه که ازدواج کردیم

شوهرم و خانواده اش از اول زندگی بهمون دروغ گفتن که ما خونه میخریم لل میکنیم بل میکنیم و هزار حرف دیگه

شوهرمگف من پس اندداز دارمو....

بعد عقد متوجه شدم پدرشوهرم یک آدم دروغگوئه بی احساسه که بین جون بچه هاشو و پول ، پولو انتخاب میکنه اوایلش اذیت شدم ولی بعدش گفتم به درک خودمون زندگیمونو میسازیم

شوهرم اصلا فکر اقتصادی نداره طی این دوسال خیلی سر پول بهم دروغ گفت من هر چی برای زندگیمون تلاش میکردم این به فناش میداددبعدش متوجه میشدم میگفت دیگع دروغ نمیگم بارها با روش های مختلف بهش گفتم دروغ بهم نگو ، بزار زندگیمونو بسازیم پولمونو بی فکر به فنا نده

امروز متوجه شدم آقا با ۱۰ ملیون پس انداز اومده خاستگاری من و کل پول خرج عروسی و چیزهای دیگه رو قرض گرفته و بهم دروغ گفته

منم قهر اومدم خونه مامانم

هنوز به خانواده ام نگفتم چرا اومدم

فرصت خونه مون آخر همین ماه تموم میشه و ما حتی پول نداریم اسباب کشی کنیم

من خیلی امید داشتم که دوتایی زندگیمونو بسازیم

ولی از بی عقلی ها و دروغ های همسرم خسته شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگیتو بخاطرش نابود نکن

از استرس و فشار خسته شدم 

همه رو تحمل کردم

ولی وقتی میبینم فقط خودم دارم برای زندگیمون میجنگم 

دیگه توانمو از دست دادم

مردبی فکرهمبنه من نمیدونم چرامیگن پشت هرمردموفق زنی هست .من پول جمع کنم مرد من بیادهمه روفنابده خب چه فایده من جمع کنم اون خرج کنه نمیدونم واسه چی

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

مردبی فکرهمبنه من نمیدونم چرامیگن پشت هرمردموفق زنی هست .من& ...

دقیقا

من تو دوران مجردی هم سرکار میرفتم کلا مستقلم

حداقلش خونه بابام استرس و فشار روم نبود

حالاچطوربه خانواده میگی سرزنش اوناهم ازیه طرف اعصاب خوردی بخدامن خودم مثل توبدبختی وبی پولی ودروغ شنیدم ازطرف خانواده هم کلی سرزنش شدم خدابهت کمک کنه 

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

من چی بگم ک شوهرم هرچییی در میاره میده ب خانوادش برای من فقط پول اجاره خونه و یخچال پر کنی میاره و بس 

بقیشو تا الان با دروغ ب اینک ماشین خرابه منو خر میکرده...منک راضی نیستم دارم جدا میشم با دو بچه