2777
2789

خودم فکر میکنم ۱۰سال خوبه. البته اخلاق شعور هیچ ربطی ب سن سال نداره اطرافم دیدم کسایی که هم سن هستن عاشق همن خیلی خوشبختن  و کسی که ۱۳سال بزرگه از زنانش خیانت میکنه و برعکسش  .نظر شما چیه؟؟

🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و شوهرم سه سال اختلاف داریم توی همه جیز توافق نظر داریم با هم رفیقیم همه جیمون با همه و همه چیو با هم تجربه کردیم 

خواهرم و شوهرش ۱۱ سال اختلاف دارن و اصلا رابطه ی خوبی ندارن و خواهرم تمام جوونیش صرف یه مردی شد که جوونیاشو گذرونده بود و خسته و بیحال بود و انرژی و هیجان خواهرمو نداشت 

چرا اطراف ما همه دنبال دختر ۱۴ساله می‌گردن با ۱۰سال ب بالا تفاوت سنی

نمیدونم والا ولی ۱۰ سال زیاده واقعا به خاطر اینکه خیلی فکرا و علایق ها باهم فرق میکنه بعد نیاز اون دختر تو خیلی زمینه ها رفع نمیشه