2777
2789
عنوان

تجربه من از سوراخ کردن گوش دختر سه ماهه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم درسته من میگم بعد واکسن دو ماهگی ببرم سوراخ کنه مامانم میگه گوشه دخترت کوچیکه نمیشه 

بچه گوشش کوچیک میشه خب😂دختر چهارماه وخورده ایشه گوشاش کوچولوعه برا یه سوراخ گوش بزرگ لازم نیس ک فقط گوشواره سبک گوشش کنین

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
من ۶ماهگی میبرم یکی دیگم سوراخ کنن براش 

۶ماهگی میتونه گوششو بکشه...سوراخ اگه تو غضروف بزنن دردناکه و طول میکشه ک خوب بشه.من خودم سه تا یوراخ کردم.اون دوتا رو دوام نیوردم انقد پروسه خوب شدن طول کشید ک بی خیال شدم گوشواره هاشو دراوردم.گوشم کیپ شد

خوبه بقیه رو دیدنی نخواسته  دختر خواهرشوهرم ۳سالشه گریه میکرد ک فلانی دوتا قلب داره من یکی(گوش ...

نه دوست نداشت

از یجایی ب بعد گفت گوشواره آویزی میخوام رفتیم براش گرفتیم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
بچه گوشش کوچیک میشه خب😂دختر چهارماه وخورده ایشه گوشاش کوچولوعه برا یه سوراخ گوش بزرگ لازم نیس ک فقط ...

میدونی منظور مامانم چیه میگه طرف میخواد گوش بچرو بگه داره بعد با دستگاه سوراخ کنه برای همین میگه کوچیکه نمیشه 

۶ماهگی میتونه گوششو بکشه...سوراخ اگه تو غضروف بزنن دردناکه و طول میکشه ک خوب بشه.من خودم سه تا یوراخ ...

دکتر گف ۶ماهگی بیار براش سوراخ کنم زودتر نمیشه وگرنه من دوتا گوشوارع خریده بودم سوراخ کردنی قبول نکرد دوتاشم بزنه

تو شهر ما وقتی میخوای مرخص بشی ب مامانا میگن هر کی میخواد گوش بچه ش رو سوراخ کنه بگه همون موقع میبرند سوراخ میکنن و ۱۵ دقیقه بعد بچه رو میارن تحویل مادر میدن برای پسرها هم همین جور هست واسه ختنه شون

میدونی منظور مامانم چیه میگه طرف میخواد گوش بچرو بگه داره بعد با دستگاه سوراخ کنه برای همین میگه کوچ ...

فهمیدم ولی دختر من الان دست میزنه به گوشاش گوشاشو میکشه نزار تا ۳_۴ماه بمونه قبلش سوراخ کن

دکتر گف ۶ماهگی بیار براش سوراخ کنم زودتر نمیشه وگرنه من دوتا گوشوارع خریده بودم سوراخ کردنی قبول نکر ...

بعضی پزشکا خیلی حساسن.دکتر دختر منم فوق تخصصه ب هیچ عنوان قبل ۶ماهگی سوراخ نمیکنه.ولی من طبق تجربه ک از اطراف دیده بودم بردم.پزشک عمومی شهرمون ک شاید سی ساله کارش همینه و یه پیرمرده.راحت قبول کرد و گفت ن هیچی نمیشه...اخه فکرشو بکن دیگه از ختنه ک سخت تر نیست من پسرامو سه ماهگی پیش همین دکار ختنه کردم....اون دکترا ترس از عفونت دارن.ک بنظرم سوراخ گوش اونقدر حساس نیست ک بخواد عفونت انچنانی بده .بعضی دکترا ضعیف ترین احتمالاتم درنظر میگیرن.ک تجربه معمولا ردش میکنه

تو شهر ما وقتی میخوای مرخص بشی ب مامانا میگن هر کی میخواد گوش بچه ش رو سوراخ کنه بگه همون موقع میبرن ...

چه خوووب بار اوله میشنوم اینو