2777
2789
عنوان

عدد بتا ۱۸ مثبته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2084 بازدید | 67 پست
مراکز تهران خب بهتره انشالله بهترین ها براش رقم بخوره ♥️

ممنون طفلی یازده ساله دنبالشه خودش هیچ مشکلی نداره شوهرش مورفولوژی صفر با تعداد کم

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر زهرا حیدر بیمارستان بهمن 

😍😍😍 

دکتر منم بوده این خانم...

خدارو شکر که مثبت شدی عزیزم♥️

من سال ۹۷ بیمار ایشون بودم 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خدایا یعنی میشه این عدد بالاتر بره من دلم قرص بشه مذر صلواتم مبکنم .برا شما هم دعا میکنم انتظارتون ت ...

عزیز دلم حتما مثبته‌ ..‌ حتما. 

پر انرژی مثبت باش . تو مادر شدی . چیزی که سالها در آرزوش بودی. 

منم ۱۱ ساله چشم انتظارم مثل شما. 

برای ماها که هیچ وقت توی عمرمون بی بی چک مثبت ندیدیم ، گاهی هم آزمایش دادیم نهایت بتا ۳ یا ۴ بوده ، ۱۸ یعنی رسیدن به آرزوها.. 😍😍🤩🤩

من سه بار پانکچر شدم بار چهارم اهدا گرفتم 

🥲🥲

من پارسال ۱۲ تا جنین داشتم .. 

اما فقط تونستم از ۳ تاش استفاده کنم بقیش پوچ شد

ببخشید هزینه ی اهدایی چقدر شد

اخه شاید منم اهدایی بگیرم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

عزیز دلم حتما مثبته‌ ..‌ حتما.  پر انرژی مثبت باش . تو مادر شدی . چیزی که سالها در آرزوش بودی. ...

اره نهایتش دو بوده مال من . 

واقعا معجزه بوده .

ماه رجبه خدا در رحمتشو برومون باز کنه 

ممنون طفلی یازده ساله دنبالشه خودش هیچ مشکلی نداره شوهرش مورفولوژی صفر با تعداد کم

مشکل همسر منم همینه 

متاسفانه ناباروری زیاد شده...

من به تازگی یکی از دوستام پیش دکتر شه بخش مرکز ابن سینا مثبت شده ..

قبلا پیش دکتر دیگه بود و همش منفی میشد

هنوز معلوم نیست عددش خیلی کمه تو رنج شک داره 

مثبت فکر کن قشنگم احتمالا دیر لانه گزینی کرده 

مشکل همسر منم همینه  متاسفانه ناباروری زیاد شده... من به تازگی یکی از دوستام پیش دکتر شه ب ...

من به این نتیجه رسیدم پیش دکتر معروف نباید رفت پیش دکتر با دقت باید رفت .بخوام برات تعریف کنم چقدر بلا سرم اوردن تو اینهمه سال کتاب میشه

مشکل همسر منم همینه  متاسفانه ناباروری زیاد شده... من به تازگی یکی از دوستام پیش دکتر شه ب ...

مرکز مام بنظرتون خوبه؟ 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...