2777
2789
عنوان

عدد بتا ۱۸ مثبته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2084 بازدید | 67 پست
من بار هفتمه دیگه تخمک اهدایی همهست .

میشه بگین کدوم مرکز رفتیم خواهرم دنبال یه مرکز خوبه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

عزیزم حتما بارداری 😍😍😍

الهی شکر. مراقب خودت باش. آرامش خودتو حفظ کن و بعد چند روز مجدد آزمایش رو تکرار کن‌ 

خدا بزرگه عزیزم . خواستی یه نذر صلوات هم بکن که اوکی باشه حتما برات. 

خیلی برات خوشحال شدم گلم. 

برای منم دعا کن مادر بشم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بار هفتمه دیگه تخمک اهدایی همهست .

مشکل شما چی بود ؟

تهران هستید کدوم مرکز رفتی ببخشید سوالام زیاد شد

تو این ۷ بار دکترتم عوض کردی؟

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

میشه بگین کدوم مرکز رفتیم خواهرم دنبال یه مرکز خوبه

تهران هست خواهرت؟

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

عزیزم حتما بارداری 😍😍😍 الهی شکر. مراقب خودت باش. آرامش خودتو حفظ کن و بعد چند روز مجدد آزمایش رو ...

خدایا یعنی میشه این عدد بالاتر بره من دلم قرص بشه مذر صلواتم مبکنم .برا شما هم دعا میکنم انتظارتون تموم بشه .من یازده ساله منتظرم 

خدایا یعنی میشه این عدد بالاتر بره من دلم قرص بشه مذر صلواتم مبکنم .برا شما هم دعا میکنم انتظارتون ت ...

وای چه جالب منم ۱۱ ساله منتظرم ...

اما خب فقط تونستم ۳ بار انتقال بدم و ۲ بار پانچر کنم

الانم جنین ندارم سال جدید میرم تو درمان و مجدد پانچر میشم

مشکل شما چی بود ؟ تهران هستید کدوم مرکز رفتی ببخشید سوالام زیاد شد تو این ۷ بار دکترتم عوض کردی؟

دکترم پرفوسور افلاطونیان انسیه شاهرخ تهرانی رضا نصر نوشین جعفری ....

ولی زهرا حیدر تنها دکتری بود که خوب بررسی کرد 

نه شهرستان ولی تهران هم خوب باشه میاد

مراکز تهران خب بهتره انشالله بهترین ها براش رقم بخوره ♥️