سوانا مدیر عضویت: 1396/05/09 تعداد پست: 4306 عنوان عدد بتا ۱۸ مثبته ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2086 بازدید | 67 پست سلام دوستان امروز ۱۴ انتقالم بود ازمایش داذم عددش ۱۸ تو رنج شک داره . زیر ده زده بود منفی کسی بوده با این عدد مثبت شده باشه تو تکرار ازمایش دوم ؟ 1402/11/11 | 11:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ت۸۷ عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 16395 من بار هفتمه دیگه تخمک اهدایی همهست . میشه بگین کدوم مرکز رفتیم خواهرم دنبال یه مرکز خوبه دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...
قلب_مهربان۲ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3519 عزیزم حتما بارداری 😍😍😍الهی شکر. مراقب خودت باش. آرامش خودتو حفظ کن و بعد چند روز مجدد آزمایش رو تکرار کن خدا بزرگه عزیزم . خواستی یه نذر صلوات هم بکن که اوکی باشه حتما برات. خیلی برات خوشحال شدم گلم. برای منم دعا کن مادر بشم.
سوانا مدیر استارتر عضویت: 1396/05/09 تعداد پست: 4306 انشالله بشه برای من روز قبل موعدم ۱۸بود مبارکت باشه
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22035 من بار هفتمه دیگه تخمک اهدایی همهست . مشکل شما چی بود ؟تهران هستید کدوم مرکز رفتی ببخشید سوالام زیاد شدتو این ۷ بار دکترتم عوض کردی؟ ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
صورتیجان عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 3236 هفته بعد دوباره ازمایش بدهانشالله که بارداری 😍😍اگه باردار بودی برای منم دعا کن 😔😔 من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22035 میشه بگین کدوم مرکز رفتیم خواهرم دنبال یه مرکز خوبه تهران هست خواهرت؟ ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
سوانا مدیر استارتر عضویت: 1396/05/09 تعداد پست: 4306 عزیزم حتما بارداری 😍😍😍 الهی شکر. مراقب خودت باش. آرامش خودتو حفظ کن و بعد چند روز مجدد آزمایش رو ... خدایا یعنی میشه این عدد بالاتر بره من دلم قرص بشه مذر صلواتم مبکنم .برا شما هم دعا میکنم انتظارتون تموم بشه .من یازده ساله منتظرم
ت۸۷ عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 16395 تهران هست خواهرت؟ نه شهرستان ولی تهران هم خوب باشه میاد دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...
سوانا مدیر استارتر عضویت: 1396/05/09 تعداد پست: 4306 میشه بگین کدوم مرکز رفتیم خواهرم دنبال یه مرکز خوبه دکتر زهرا حیدر بیمارستان بهمن
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22035 خدایا یعنی میشه این عدد بالاتر بره من دلم قرص بشه مذر صلواتم مبکنم .برا شما هم دعا میکنم انتظارتون ت ... وای چه جالب منم ۱۱ ساله منتظرم ...اما خب فقط تونستم ۳ بار انتقال بدم و ۲ بار پانچر کنمالانم جنین ندارم سال جدید میرم تو درمان و مجدد پانچر میشم ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
سوانا مدیر استارتر عضویت: 1396/05/09 تعداد پست: 4306 مشکل شما چی بود ؟ تهران هستید کدوم مرکز رفتی ببخشید سوالام زیاد شد تو این ۷ بار دکترتم عوض کردی؟ دکترم پرفوسور افلاطونیان انسیه شاهرخ تهرانی رضا نصر نوشین جعفری ....ولی زهرا حیدر تنها دکتری بود که خوب بررسی کرد
ت۸۷ عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 16395 دکتر زهرا حیدر بیمارستان بهمن ببخشيد خصوصیه یا دولتی؟ دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22035 نه شهرستان ولی تهران هم خوب باشه میاد مراکز تهران خب بهتره انشالله بهترین ها براش رقم بخوره ♥️ ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
ensieh75 عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 8676 مبارکت باشه مرسی تو نت بزن سوره برای تشکیل قلب جنین بخون انشالله نی نی سالم و صالحت رو بغل بگیری ۹ماه دیگه