2777
2789
عنوان

آیا خراب شده؟؟؟

368 بازدید | 8 پست

سلام و صبح بخیر 

من تو تابستون کمپوت گیلاس خونگی درست کردم 

همچی هم سعی کردم طبق دستور پیش برم 

حالا تازه بازش کردم، گیلاس ها رنگشون کمرنگ شده و همچنین انگار گاز دارن. اسید دارن مثلآ. 

وقتی میخورم دونه های گیلاسو، سوزش تو دهان و معده ام احساس می‌شه. یه چیزی تو مایه های نوشابه های گازدار. 

یعنی خراب شده و دور بریزم؟؟ اسراف می‌شه آخه! چندکیلوووو گیلاسه... 

کاش متفاوت به پایان برسیم وگرنه مرگ پایان همه زندگی هاست!

بنظرم یه مشکلی پیش اومده ،اخه شاید. دیر بازش کردی .تابستون تا حالاااا وای چخبره عزیزم 

نخوراااا اول مطمعن شو طعمش خراب نشده باشه بعد بخور

آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دونخ  تست  کن . اگخ خوب  هوا نگرفته  باشی بله  ممکنه . معمولا  خون ...

خوردم یه دونه که چه عرض کنم 😅 ده تایی خوردم مثل اینکه نوشابه بخوری، گاز داره. گیلاس گازدار🍒🤭

بنظرم یه مشکلی پیش اومده ،اخه شاید. دیر بازش کردی .تابستون تا حالاااا وای چخبره عزیزم  نخورااا ...

طبق اصول هم پیش رفتم آخه 

تو ظروف شیشه ای با سر فلزی محکم و 20 دقیقه جوشید تو قابلمه و..... 

طبق اصول هم پیش رفتم آخه  تو ظروف شیشه ای با سر فلزی محکم و 20 دقیقه جوشید تو قابلمه و.....&nb ...

من ایران  ندیدم 

ولی یه  اچاری  شبیه  به  دربازکن  ما هست  که در شیشه  رو محکم  میکنه  و مخصوص  گرفتن  هواه 

اونا  فقط اوکین 

غیر اون  نمیشه  مثل کارخونه  هوا گیری  کرد 

.
طبق اصول هم پیش رفتم آخه  تو ظروف شیشه ای با سر فلزی محکم و 20 دقیقه جوشید تو قابلمه و.....&nb ...

عزیزم اگه کسی اطرافت درس کرده ببر نشون بده بگو این چجوره 

والا با این علائم معلومه ک هوا رسیده بهش و مثل اسید داره میجوشه، نکنه جای گرم هم گذاشتی

آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀
عزیزم اگه کسی اطرافت درس کرده ببر نشون بده بگو این چجوره  والا با این علائم معلومه ک هوا رسیده ...

نه تو یخچال بوده 

همسرم خورد

گفت ترش کرده. و قرار شد دوباره شکر بزارم بجوشونم. و هواگیری کنم باز. 

ولی 2 تا شیشه دیگه هم درست کرده بودم. اونا رو بعدش باز کردم. خدا را شکر اون دوتا سااالم و خوشمزه بودن