2777
2789
عنوان

دعاکنید برا شوهرم پول پیش خونه بتونه جورکته

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 34 پست
حداقل صدتومن بالین وضع 🥺😭

من صددارم البته۵۰وامه. ولی اصلابااین پول خونه نمیدن بایدحداقل۳۰۰داشته باشی. حقوق شوهرم برجی ده تومن قسط میدم ماهی دوتومن. مانده ام توی این زندگی. همش تقصیرشوهرمه که گتدزدبه این زندگی

یه سوال دیگه سرسال که شد باید همین مبلغ دوباره پرداخت کنین

اره میدونم حداقلش دیگه نمیخاد هروز گوشت و پلو بزاریم کلی صرفه جویی داریم مادرشوهرم ادم ولخرجیه بعد ازوقتی مااومدیم فقط لباس میخره و میپوشه و فکر خرجی و هیچی نیست ولی غذای خوب میخاد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی دنبالشیم ولی نه ی وامی داریم هنوز قسطاش تموم نشده  مامانو بابام خیلی هوامونو دارن کلی خری ...

ایشالله که مشکلت حل بشه 

الان وام برا فرزند آوری میدن ضامن هم یدونه میخواد اگه دوروبریات می‌شناسی ک بچه آورده و به وام نیاز نداره تو بردار قسطاشم خودت میدی

اره میدونم حداقلش دیگه نمیخاد هروز گوشت و پلو بزاریم کلی صرفه جویی داریم مادرشوهرم ادم ولخرجیه بعد ا ...

یعنی از پول شما میخره😐

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
یعنی از پول شما میخره😐

اره خواهر مرغ نمیخوره همش گوسفندی ابروی ادمو میبره طفلی شوهرم برا گوشتای یخ زده کلی میره توصف بعد باید جوری بپزی نفهمه ک یخ زدست همشم شوهرمو تهدید میکنه نمیتونی پاشو برو خونه بگیر 

انشالله زودی خدا حاجتت بده عزیزدلم ❤️ ذکر یا جواد الائمه ادرکنی رو زیاد بگو

اره خواهرجان خیلی این روزا بهش توسل کردم چله برداشتم هروز ۵۰۰بار انشا..ب حق پدر عزیزش ضامن شوهر منم بشه روزیش زیادبشه 

اره خواهر مرغ نمیخوره همش گوسفندی ابروی ادمو میبره طفلی شوهرم برا گوشتای یخ زده کلی میره توصف بعد با ...

وای خداصبرتون بده خیلی بده اینجوری

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋