2777
2789

چرا بعضی ها انقد کریح و زشتن باطن داغونشون رو ظاهر کثیفشون داد میزنه نگاه کثیفشون رو چشای عین مارشون داد میزنه اوق🤮 میزنم ب ولله حالم بهم خورد 

تف ب آدم بی ذات .... خدایا شکرت این چشم بشر چیه ک انقد خوب درون رو نشون میده الله اکبر الله اکبر الله اکبر ....ای خدا وردار هرچی آدم گندیده اس رو🤮

چیشده😂😂

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ چشمی نمیتونه باطن ادمهارو ببینه 

گندیده ترین و بدذات ترین ها کسانی هستند که با چشم سر قضاوت میکنند…🙏🏻☺️خدا نور رو در قلب و زبانتون جاری کنه انشالله🤍✨🙏🏻

هر چيزي كه در خيال بگنجد واقع است
هیچ چشمی نمیتونه باطن ادمهارو ببینه  گندیده ترین و بدذات ترین ها کسانی هستند که با چشم سر قضاو ...

متنفرم از زن و مرد هیز ب خدا ک چشاشون داد میزنه ک چقد حرام لقمه و کثیفن از صد فرسخی معلومه چقد ناپاک و بد ذاتن ...من الحمدالله خرده شیشه باکسی ندارم مشکلی ندارم و ناپاکی نکردم 

متنفرم از زن و مرد هیز ب خدا ک چشاشون داد میزنه ک چقد حرام لقمه و کثیفن از صد فرسخی معلومه چقد ناپاک ...

متاسفانه میفهمم چی میگی ، خیلی حس بدیه انگار دارن میخورن روحتو 🥲.  

راستی جورابای مردونه‌ی ۳۰ تومنی و زیر قوزکی ۲۵ تومنی داره همه طرح و رنگ، دوست داشتید حمایت کنید از جشنواره‌ی ۵۰ روز تا عید جورینجو 💜🫂

تاپیک یکی مونده به آخرم عکس کارارو گذاشتم بقیه رو هم میزارم.😍🔥

جورینجو | Jorinjo . با مناسب‌ترین قیمت و بهترین کیفیت پاهاتو گرم کن 🥹💜.   کلییی جوراب قشنگ اینجاست. بذار پاهات انتخاب کنن 🌈  ارسال به کل کشور داریم .
مثل شوهر کثیف من

پس چطور زندگی میکنی باهاش آخه ....لامصب من لحظه ای همچین آدمایی رو میبینم تا چن روز مریض میشم حتی هم کلام نمیشم باهاشون فقط کافیه لحظه ای ببینمشون میمیرم ار احوال بد

متنفرم از زن و مرد هیز ب خدا ک چشاشون داد میزنه ک چقد حرام لقمه و کثیفن از صد فرسخی معلومه چقد ناپاک ...

درسته 

اما قضاوت درست نیست کسی چه میدونه شاید توبه کرده یه روزی…. ما فقط میتونیم از خدا طلب خیر و قلب پاک کنیم برای دیگران

هر چيزي كه در خيال بگنجد واقع است
درسته  اما قضاوت درست نیست کسی چه میدونه شاید توبه کرده یه روزی…. ما فقط میتونیم از خدا طلب خی ...

توبه مال وقتیه ک فقط گناهی در حق خودت کرده باشی و حق خدا ب گردنت باشه ک با توبه پاک بشی ن اینکه هزار کثافت ب بار بیاری و همه ازت متنفر باشن بخاطر گنده کاریات بعد بگی با توبه پاک شدم چ زنش باشه چ مردش 

حق الناس با توبه پاک نمیشه 

مگه خدا توف میکنه😐😂!

گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابا بارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا🕊)