2777
2789
عنوان

توف ب آدم بی ذات توف خدا وسط پیشونیشون🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 43 پست

خب چیشده کسی با هیزی نگات کرده یا ب شوهرت باهیزی نگا کردن ؟؟؟ منم ی همسایع بود زنه اشغال خیلی عیز بود با چشاش شوهرمو میخورد جلوی من فقط دوست داشتم جرش بدم . نمیتونستم چیزی بگم ولی . 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما کردا اینو خیلی میگیم وقتی میخوایم ب کسی بد وبیراه بگیم

عه چه جالب نمیدونستم!

ممنون😁💋

گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابا بارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا🕊)
خب چیشده کسی با هیزی نگات کرده یا ب شوهرت باهیزی نگا کردن ؟؟؟ منم ی همسایع بود زنه اشغال خیلی عیز بو ...

خودم نه یعنی انقد دریده رفتار میکنم ک بیشتر می‌ترسه کسی تا اینکه بخواد هیزی کنه ولی زن و مردایی رو میشناسم حتی حضورشون بوی کثافت میده.....چرا نمیتونستی میزدی خون پره دهنش میکردی زنیکه ج‌ ن د ه رو 🤮

خودم نه یعنی انقد دریده رفتار میکنم ک بیشتر می‌ترسه کسی تا اینکه بخواد هیزی کنه ولی زن و مردایی رو م ...

عزیزم این طرز صحبت شما هم اصلا درست نیست.

امر به معروف و نهی از منکر، واجب فراموش شده و نیازمند احیا

خودم نه یعنی انقد دریده رفتار میکنم ک بیشتر می‌ترسه کسی تا اینکه بخواد هیزی کنه ولی زن و مردایی رو م ...

هم حامله بودم هم صابخونم بود هم نمیخواستم ب شوهرم بفهمونم روش باز بشه 

همینکه شوهرت پاکِ بسه

ولی اخر سر ک میخواسیم از خونشون پاشیم دعوامون شد سر مسایل خونه جلو در همسایه گفتم بهش با چشات شوهرمو میچرخونی انقد کفری شد اخه تا اون لحظه فکر میکرد من نمیدونم متوجه حرکتاش نمیشم 

یکم روی طرز صحبتت کارکن بی احترامی به دیگران درست نیست  سایت تبادل نظر هست همون قدر که شما حق ...

چی میگی شما اصلا از اون پاشدی این ور ب من تو تاپیکی ک درباره هرز بودن بعضیا گفتم میگی همه مثل من قرار نیست فک کنن؟!

کسی گوه میخوره بخواد هیزی کنه ب زن مردم یا شوهر بقیه 

از کی تا حالا این کثافت کاری شده شیوه زندگی؟! مگه درباره چیدمان خونه و قیافه یا خوراک و پوشش حرف زدم ک قرار نیست همه مثل من فک کنن؟!

دعوا داری؟!

از چی دفاع کردی الان؟!

چی میگی شما اصلا از اون پاشدی این ور ب من تو تاپیکی ک درباره هرز بودن بعضیا گفتم میگی همه مثل من قرا ...

ول کن بابا اصلا معلوم نیس چی میگی 

از بقبه صحبت هات هم معلومه بد دهنی میکنی 

دیگه برام ننویس حوابت رو نمیدم سر صبحی 

یکم روی طرز صحبتت کارکن بی احترامی به دیگران درست نیست  سایت تبادل نظر هست همون قدر که شما حق ...

اگه ام درباره تاپیک فوتبال حرف زدی 

باید بگم ک شما وقتی مخالف یه چیزی هستی همون اولم نوشته آقا ما میخوایم درباره این مسئله صحبت کنیم حق نداری بیای و اعصاب بقیه رو بهم بریزی چون همون اول کار اخطار دادن 

وگرنه نظر شما برا هیچکس مهم نیست و برا خودتونِ فقط

نکه من دعوتنامه فرستادم برات ک بیای برا من بنویسی  برو بیرون بابا

حرفم رو قبلم گفتم که همه حق نظر وفکر دارن توی متن تایپیک استارتر هم بور که تماشاچی اینجور اونجور چیزی بی ربط ننوشتم وبه کسی هم توهین نکردم 

شما مسلما طراح سایت نیستی نی نی یارم نیستی پس برای بقیه نمیتونی تعیین تکلیف کنی قوانین سایت هم ننوشتی پس نمیتونی بگی بیرون برو 

وقتی تایپیک میزنی یا توی تایپیک میری  یعنی جنبه دارم نظر موافق ومخالف بشنوم 

دیگه شما معلومه حالت وروحیاتت وطرز صحبتت چجور هست 

من راجع به فوتبال صحبت کردم که توهین کردی 

موفق باشی چیزی از دست ندادی تا فردا صدتا تایپیک فوتبالی میزنن کاربرای دیگه 

بعدم توهین کردی جوابی ندادم ودیگم نمینویسم برات ولی قرار نیست همه توجامعه راحت از کنارت رد بشن بد دهن تر ازخودت هم پیدا میشه 

شمام مهم نیست دیگه که چی میگی یا مینویسی 

استارتر خودش عذرخواهی کرد شما هم چنان ادامه بده