2777
2789
عنوان

توف ب آدم بی ذات توف خدا وسط پیشونیشون🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 43 پست
حرفم رو قبلم گفتم که همه حق نظر وفکر دارن توی متن تایپیک استارتر هم بور که تماشاچی اینجور اونجور چیز ...

چقد پررویی تو از اون ور پاشدی اومدی تو تاپیک من 

و بحث رو کش دادی ک چی بشه و چیو ثابت کنی 

۳ بار گفتی الان منم میگم بد دهن هم خودتی و کس و کارت

درست حرف نزدی ک درس حرف بزنم باهات 

یاد بگیر ب چیزی ک بهت ربطی نداره دخالت نکنی 

همون استاتر ده بار بهت گفت برو بیرون از تاپیک 

منو ده کاربر دیگه جواب دادیم و گفتیم برو بیرون مخالفی 

شما بودی ک هی ادامه دادی اونجا ک قفل شده اومدی تو تاپیک های من بحث رو ادامه دادی 

بهتره ام دیگه ریپلای نکنی  تشریفت رو ببر لطفا

چقد پررویی تو از اون ور پاشدی اومدی تو تاپیک من  و بحث رو کش دادی ک چی بشه و چیو ثابت کنی  ...

قشنگ بخون هربار مینویسی ده تا توهین میکنی ومن هیچ توهینی بهت نکردم 

استارتر هم خودش عذرخواهی کرد چون منظورم رو وحرفم رو متوجه شد 

دیگه جواب ننویس منم حرفی با شما ندارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگ بخون هربار مینویسی ده تا توهین میکنی ومن هیچ توهینی بهت نکردم  استارتر هم خودش عذرخواهی ک ...

از شما عذر خواهی نکرد اجبار شد بدبخت شما بودی  کاری کردی تاپیکش تعطیل بشه تو همون پست آخرشم گفت ک شما باعثش شدی جالبه ک اینو ندیدی  از صدق حرفات همین بس یه نفر ریپلای تایید نزد ب حرفات 

قشنگ بخون هربار مینویسی ده تا توهین میکنی ومن هیچ توهینی بهت نکردم  استارتر هم خودش عذرخواهی ک ...

ب ولله ک توهم داری و هی دم ار توهین میزنی 

مشکل داری کسگم برو درمان کن

مگه اسلحه رو سرش گذاشتم مجبور بشه همین مثل شما توتایپیک جو میدید یک جمله نوشتم بازخورد مینویسید بحث راه میندازید تایپیکش تعطیل نیست تا شبم صدتا دیگه از روش میزنن

تایید حرف من هم سفره ای هست که ۳ بار توروز داری پهن میکنی عذا میخوری حالا کلاس بزار بگو نه من بی دردم خوب ایشالا تا شب میری قطر حسو حال همون تماشاگرها رو درک میکنی که اینقدر دارن که برد یا تشویق براشون مهم نیست همین شما به یکیشون بگو فلان مشکل رو دارم مثل االان تو حتی نمیخوان حرفت رو بشنون که حال خوششون زایل نشه ده تا توهینم میکنن به خودت وجداوابادت برو حالمون رو گرفتی 

شمام به من که نه به کسوکار من هم توهین نوشتی

عیب نداره زمین گرده یکی هم پیدا میشه جواب برخوردت رو ازکارما خواهی گرفت 

واقعا هم دیگه جواب نده 

تایپیک بغلی مردم فکر ۲۲۰ یارانشون هستن که اعتبار براشون بیشتر شده قسطی بخرن یا نخرن شما وامثال شما فکر نشیمنگاه تماشاچی های قطر رفته هستی که کجا بزارن کیف کنن 

پولش رو یکی دیگه از جیب من وشما میگیره بعد ما بزنیم توسر هم سر فوتبال 

دیگه حواب نده الان میگی مجبورم کردی بدم بنویسم 

مگه اسلحه رو سرش گذاشتم مجبور بشه همین مثل شما توتایپیک جو میدید یک جمله نوشتم بازخورد مینویسید بحث ...

آقاااااا دارایی مردم ب شما چ ربطی داره 

کاربرا نگران تشویق بازیکنا بودن ن وضع زندگی اشون 

توهین کردی ک توهین شنیدی ۳ بار گفتی بد دهن منم عین همونو پست دادم 

برو بیرون آقا ولمون کن تو ب زندگی بقیه چیکار داری 

ک کی داره کی نداره 

چرا انقد ب همه چی کار داری 

انقد ننویس برو ولمون کن اول صبحی هی باید جواب بدم 

ننویس خانم ننویس ننویس ننویس 

ب ولله ک توهم داری و هی دم ار توهین میزنی  مشکل داری کسگم برو درمان کن

برو بخون چی مینویسی توهر پیامت ده تا توهین هست بعد من توهم دارم

حالا نمیخواد ادم به کسی بگه مشکل دارم مگه کسی حوصله داره بشنوه فکر میکنن مسری هست بهشون سرایت میکنه 

حالا بیخیال برو خوش باش 

برو بخون چی مینویسی توهر پیامت ده تا توهین هست بعد من توهم دارم حالا نمیخواد ادم به کسی بگه مشکل دا ...

یاعلی 

میری یا نی نی یارو تگ کنم چرا عین چسب چسبیدی 

تو دیگه کی هستی 

تو خوبی همه بدن آره 

برو ولمون کن

یاعلی  میری یا نی نی یارو تگ کنم چرا عین چسب چسبیدی  تو دیگه کی هستی  تو خوبی همه ...

من که رفتم تومثل اینکه ول کن نیستی 

اسم علی رو میاری یکم مرامشم یادبگیر 

چسب باشی   بهتره ازینه که نچسب باشی وتوسینت دل نباشه که برای هم وطنت نسوزه وزبونت تلخ باشه 

بعد اسهالوتهوع از قیافه بقیه میگیری یکم به شخصیت وطرز حرف زدن خودت رجوع کن 

امیدوارم دیگه اسمت رو توی صفحم نبینم میای میگی میری بعد میگی جواب ننویس 

اقلا توکه اینقده خودت رو قبول داری به حرف خودت که ننویس ننویس ننویس میکنی عمل کن 

خدایا این شادی هارو ازین بندگانت نگیر برو فوتبالت رو ببین هنوز بچه هستی بزار با نامزدته  دوست پسرته بری زیر یک سقف ببینی دنیا ومشکلاتش چیه دیگه حالت با یک جمله من گرفته نمیشه 

نی نی یار بیاد عنوان تایپیکت رو ببینه که تف تف تف میکنی میدونه چی هستی کی هستی میخوای مامانتم بیار 

دیگم بحث با من نکن ازین ببعدم اسمت رو ببینم برام جواب نوشتی اصلا وقتم رو تلف نمیکنم ببینم چی نطق کردی 

برو پی کارت یک عدد ادم بد دهن هرچی من میگم حرف خودش رو میزنه 

ضمنا چون به کسوکارمن هم توهین کردی همه به خودت معلومه شخصیت وتربیت خانوادگی کی چی هست 

من هی میگم شما مخاطبت میکنم توهی توهین مینویسی

من که رفتم تومثل اینکه ول کن نیستی  اسم علی رو میاری یکم مرامشم یادبگیر  چسب باشی   ...

هر چی گفتی خودتی  از اول تا آخرش 

غلط کردی از اول اومدی تو تاپیک من 

دیدم تو چقد مرام داری و درست حرف میزنی انقد بد دل هستی ک نمیتونی وضع زندگی بقیه رو ببینی ک از تو بهتر باشه و همچین بهت فشار اومده میخوای سکته‌ کنی ک یکی پولداره 

بخاطرش از صبح داری بحث میکنی یاد بگیر برا بقیه خوب بخوای و چشم داشته باشی دارایی بقیه رو ببینی تا انقد فشاری نشی 

وقتی ام چیزی میفرستی مجبورم ک جوابت رو دادم 

جواب های هوی درست حرف نزدی ک حرف درست بشنوی 

انقد بیکار و علافی رفتی تاپیک های منو خوندی ببینم  چیکار میکنم و ازدواج کردم یا نه 

خدا شفات بده زودتر 

برو درمان کن فوق‌العاده مشکل داری تو 

رو خودت کار کن ک انقد پیگیر زندگی بقیه نباشی 

من که رفتم تومثل اینکه ول کن نیستی  اسم علی رو میاری یکم مرامشم یادبگیر  چسب باشی   ...

نچسب دیدم کی بود ک انقد حرف مفت زد بنده خدا مجبور شد تاپیکش رو قفل کنه همه بهت هیت دادن ک گفتن برو بیرون ار تاپیک انقد مقابلت وایسادن انقد خودخواهی ک هی ادامه دادی و از صبح هم منو ول نکردی انقد حرف مفت و بی خود زدی 

اسهال و استفراغ از قیافه آدم هرزه و کثافت گرفتم 

تو چرا بهت برخورده و فشاری شدی؟!

هری برو بیرون انقد چرت نگو