2777
2789

نیومده ی تاپیکی رو خوندم ک میگفت ;

از بچه ی همسرم بدم میاد 

چرا بعضیا فکر میکنن بچه ای ک برای خودشونِ یعنی بچه ای ک خودشون بدینا اوردن؟! 

بعضی وقتا میشه مادر شد بدون اینکه تو بدنیا اورده باشیش ! 

میدونی بنظرم حتی بیشتر از بچه ی خودت 

در قبالش مسئولی ؛ امانتیِ دست تو [ ک باید مثل چشات ازش مراقبت کنی ] ❤

از خون تو نیست ولی عزیز تر از تموم هم خونیاتهِ 

چجوری بعضیا دلشون میاد اذیتشون کنن یا بگن ک ازشون بدمون میاد چرا؟ مگه معصوم تر ازشون هس؟!

من جا اون خانومه نیستم و هیچ قضاوتی نمیتونم بکنم 

ولی اگ بودمم بیشتر از مادر واقعیش براش مادری میکردم🙂

آن‌ نهِ🧷🤍

درسته

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه بدش بیاد یا دوستش نداشته باشه قابل پذیرشه ، ولی اینکه با این وجود ازدواج کرده با پدر اون بچه نه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من اصلا اون تاپیکو ندیدم و حمایت نمیکنم از اون خانم و افکار اینچنینی اما خود تو هم اینی که گفتی نمیتونی باشی وقتی در موقعیتش قراربگیری

لب و دهن بودن آسون ترین کار دنیاست

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

این چیزا فقط تو حرف قشنگه ب عمل خیلی سخته ... ولی خب معلومه کلا شما خیلی مهربونی  

صدرصد تو عمل سختهِ 

ولی شدنیِ 

خدا هس و حواسش بهت هست🫀

دورت بگردم من قشنگم 

از مهربونی خودته ;

آن‌ نهِ🧷🤍

اگه از نوزادی بدن من بزرگش کنم اره ولی بیشتر دو سه سالش باشه دیگه نمیتونم ارتباط بگیرم و همچنین به زور از مامانش جداش نکرده باشن وگرنه میبرم میدم مامانش 😐

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

این چیزا درعمل سخته اون بچه مادرخودشو میخاد اون زنم دلش بچه ازخون خودش میخاد اینجورموقعیتا بهتره مرد برا بچش پرستار بگیرع تا بچش بزرگ شع بعد بره دنبال ازدواجش

کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار

دخترخاله من رفت شد نامادری یه دختر که دختره از ترس نامادری قایمکی غذا میخورد خوراکی میخورد......همش مثل زندانی تو اتاقش تنها بود که مجبور شد تو13سالکی ازدواج کنه فقط برای این که از دست نامادری خلاص بشه نامادری مثل شمربود برای اون دختر 

اگه از نوزادی بدن من بزرگش کنم اره ولی بیشتر دو سه سالش باشه دیگه نمیتونم ارتباط بگیرم و همچنین به ز ...

اینکه اره کاملا حق با شماست 

ولی من خودم شخصا با هر سنی میتونم ارتباط بگیرم چه ی ماهه باش چه ی ساله چه ده سالهِ 

مخصوصا دختربچه های ۵ ، ۶ ساله ک عاشقشونم🫀

آن‌ نهِ🧷🤍
این چیزا درعمل سخته اون بچه مادرخودشو میخاد اون زنم دلش بچه ازخون خودش میخاد اینجورموقعیتا بهتره مرد ...

بهتره با کسی ازدواج کنه که خودشم بچه داره اونجوری مشکلی پیش نمیاد 

مادرشوهر من خودش بچه داشت با مردی هم ازدواج کرد که بچه داره 

برای اینکه ناپدری با بچه هاش خوب باشه هوای بچه شوهرشو داشته شوهره هم متقابلاً همین رفتار رو میکرده الان بچه ها مثل خواهر برادر واقعی همن بدون جنگو دعوا و دلخوری 

خلاصه هر کسی باید بره با یکی مثل خودش غیر این داستان میشه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من اصلا اون تاپیکو ندیدم و حمایت نمیکنم از اون خانم و افکار اینچنینی اما خود تو هم اینی که گفتی نمیت ...

کاملا حق میدم بهت ولی اینجوریام نیست 

خود مادر من ۷ تا بچه ی ۵ ، ۶ ساله رو یجا بزرگشون کرد 

درحالی ک ی نامادری بود 

ولی واقعی تر از مادر واقعیشون شد براشون

البته مادرشون فوت کرده بود 

ولی مامان من موند و براشون مادری کرد 

برای ۷ تا بچهِ 

منم دختر همون مادرم خب🙂🫀

آن‌ نهِ🧷🤍