2777
2789
عنوان

با اقایی ازدواج میکنید ک ی بچه دارهِ

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 30 پست

خیلیا اصلا قدرت تشخیص و شناسایی روحیات خودشون رو ندارن که آقا من با چه سختی هایی قراره روبرو بشم این همسر با چه ذهنیتی مادری کردن من رو میبینه دست من برای تربیت این بچه چقدر بازه دخالت اطرافیان برای تربیت بچه چطوری باید مدیریت بشه همینطوری یه تصمیم آبکی و ورود به زندگی نتیجه ش میشه نامادری اوا 

از طرفی یه مسأله مهم دیگه هم هست خیلیا اصلا آموزش لازم برای تربیت بچه خودشون هم نمیبینن اصلا در مدار درکشون قرار نمیگیره که بچه با دفترچه راهنما دنیا نمیاد باید آموزش ببینی تا بتونی درست برخورد کنی و هیچ کس ژنتیکی تربیت اصولی بلد نیست اینجور والدین چه نامادری چه مادر ، چه ناپدری چه پدر وقتی با سختی تربیتی بچه روبرو میشن کلی آسیب بهش میزنن فقط این وسط والد بیولوژیکی کنار این آسیب ، محبت هم دارن به بچه عذاب وجدان هم میکشن که چرا دارم با بچه بد برخورد میکنم

حالا اگر بچه مال کسی دیگه باشه این قسمت عذاب وجدانه حذف میشه محبته هم کمرنگ میشه چون به مرور همه چالش های تربیتی بچه رو به جای اینکه به خودشون ربط بدن به عوامل بیرونی ربط میدن و چون یکی دیگه مقصر باشه همه چیز آسون تر میشه دیگه کلا وا میدن 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
کاملا حق میدم بهت ولی اینجوریام نیست  خود مادر من ۷ تا بچه ی ۵ ، ۶ ساله رو یجا بزرگشون کرد&nbs ...

میشه بگی کدوم شهری؟ حداقل اشاره کن کدوم ناحیه 

کنجکاوم بدونم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره با کسی ازدواج کنه که خودشم بچه داره اونجوری مشکلی پیش نمیاد  مادرشوهر من خودش بچه داشت ب ...

این موردم دیدم زنو شوهر جفتشون کارمند بودن جفتشونم از ازدواج قبلشون بچه داشتن ولی زن همه امکاناتی برادخترخودش فراهم کرد حتی خونع ساخت داد بهشون بدون اینک شوهرش بفهمه ولی دختر همسرش طلاق گرف ی ریال از حقوق باباش اجازه میداده ب دخترش برسع

کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار
این چیزا درعمل سخته اون بچه مادرخودشو میخاد اون زنم دلش بچه ازخون خودش میخاد اینجورموقعیتا بهتره مرد ...

اینم هست 

ولی ی راه دیگه ای هم هست اینه ک 

میتونه انتخای درستی داشته باشه و بجای پرستار 

با کسی ازدواج کنه ک برای خودش همسری برای بچشم مادری کنه ، اینکه باهم بزرگش کنن 

میدونی بودنه ی مادر تو زندگی حتی اگ نامادری باش ولی واقعی تر از مادر چقدر تو زندگی و روحیه ی اون بچه تاثیر داره؟!

آن‌ نهِ🧷🤍
این موردم دیدم زنو شوهر جفتشون کارمند بودن جفتشونم از ازدواج قبلشون بچه داشتن ولی زن همه امکاناتی بر ...

اون دیگه از بی عرضه بودن مرده میاد وگرنه پدری که بچشو بخواد کل دنیام مانع بشن بازم کار خودشو میکنه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من اینقدر نامادری و ناپدری خوب دیدم که از پدر مادر بیولوژیک بهترن برای اون بچه ها. متاسفانه خیلی جاها فرهنگ غلط دارن.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
خیلیا اصلا قدرت تشخیص و شناسایی روحیات خودشون رو ندارن که آقا من با چه سختی هایی قراره روبرو بشم این ...

خیلی ممنونم از وقتی ک گذاشتید جانم❤

تا حدودی حق با شماست ولی بازم کسایی هستن ک میتونن اون محبته رو پررنگ و عذاب وجدانه رو داشته باشن

تعدادشون کمه ولی هنوزم هست🙂

آن‌ نهِ🧷🤍
من اینقدر نامادری و ناپدری خوب دیدم که از پدر مادر بیولوژیک بهترن برای اون بچه ها. متاسفانه خیلی جاه ...

دقیقاا منم 

فقط یسریاشون باعث شدن ک همه بد دیده بشن ولی همچینم نیست 

آن‌ نهِ🧷🤍

فک میکنی

درشرایطش قرار بگیری میفهمی خیلی سخته

ماها گاهی حوصله بچه ی خودمونو نداریم

دیگه فک کن بشه بچه ی یکی دیگه

که نتونی بهش از گل نازک تر بگی

تازه حامیش ، اول بابای اونه ، بعد شوهر تو

همه ی اینا رو هم تلنبار میشه ، میشه عقده و کینه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

واقعا درک نمیکنم اینا که میان از بچه همسرشون مینالن و شکایت میکنن

یکی نیست بگه تو که میتونستی طرف بچه داره باید فکر همه جاش رو میکردی .. چرا بیخود زندگی رو به کام اون بچه تلخ میکنی

همینجا یکی بود میگفت دختر شوهرم بهم محبت میکنه منو دوست داره ولی من ازش متنفرم  دلم نمیخواد شوهرم بغلش کنه

نمیخوام پولاشو حروم اون کنه 

جالب اینه خیلی ها حمایت کردن

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

منم برام فرقی نداره البته اگه زیر ۲ سال باشه قبول میکنم ، چون دوست دارم به روش خودم تربیت بشه 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

خیلی ممنونم از وقتی ک گذاشتید جانم❤ تا حدودی حق با شماست ولی بازم کسایی هستن ک میتونن اون محبته رو ...

بعضیا ذاتا رسالتشون مادری کردن برای بقیه ست  ، اینا برای همه خوی مادری کردن دارن دلسوز بقیه ن فلانی اذیت نشه بهمانی گشنه نمونه فلانی مریضه فلان کار رو کنم براش ، کلا آماده ن به بقیه کمک کنن خیرخواهی اولویت اولشونه بله اینطور آدما میتونن البته این به این معنی نیست که این یه ویژگی عالی باشه من به شخصه همچین شخصیتی نمی‌خوام داشته باشم‌ چون به نظرم حد وسط نیست 

و معمولا اینطور افراد که هم و غم شون دیگران هستن برای دستاورد های خودشون برنامه ای ندارن نهایتا همه دستاورد هاشون منتهی میشه به بچه ها ، ولی برای کسی که قراره توی این موقعیت قرار بگیره که نامادری یه بچه دیگه بشه لازمه که توی این زمینه تقویت کنه خودشو 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است