لطفا سرزنشم نکنید،باور کنید مجبورم،هر روز قبل اینکه بیاد خونه میره خونه اونا تا چند ساعت،بعدشم تند تند شام میخوره که بره اونجا،با جنگ و دعوا نتیجه اب نگرفتم،شما راهی دارید بهم بگید لطفا
نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع...💔من همون دختری ام که واسه ی نفر جنگید اما وقتی بهش رسید بدبخت شد..دعام کنید شاید دعاهاتون زندگیمو تغییر داد..
نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع...💔من همون دختری ام که واسه ی نفر جنگید اما وقتی بهش رسید بدبخت شد..دعام کنید شاید دعاهاتون زندگیمو تغییر داد..
ببین اینا همش از وابستگی میاد، من خودم وابسته خانواده ام هستم اونم به شدت، هر روز باید برم خونه مادرم، یعنی نرم خفه میشم، ولی عاشق همسر و فرزندم هستم و دلیل نمیشه چون هر روز خونه مادرم میرم اونارو بیشتر از همسرم دوست داشته باشم ولی وابستگی هست و کاری هم نمیتونم بکنم، همسرم هم با این موضوع کنار اومده با اینکه براش سخته
توی خونه سرش رو گرم کن. فیلم دانلود کن باهاش ببین. بازی های مختلف و ورق و این کارا با هم انجام بدین. ...
فیلم دانلود میکنم یا بازی و اینا وسطش پا میشه میره اونجا
ن اتفاقا مادرش واسه اینکه به من بفهمونه اولویت پسرم منم افتخار میکنه به اینکه ما هرشب خونشونیم
اگه بدترین آدم های رو زمینن باشن تو حق نداری دورشون کنی سعی کن خودتو درست کنی تا بیشتر با تو وقت بگذ ...
من اخلاقم خوبه باهاش،چایی میزارم،شام میپزم،دستپختمم خوبه بخدا،ولی امان از وابستگی..
نه من نخوندم.اگر تو یه ساختمون باشن که راهی نداره خودش باید درست شه نزدیک ولی موندم چطور میره؟شوهر ...
ینی چی خودم باید درست شم
دورش نکن فقط با سیاست پیش برو و ب سمت خودت بکش همه چی درست میشه
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…