sist مدیر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 501 عنوان مدفوع خلطی کودک | مشاهده متن کامل بحث + 8645 بازدید | 35 پست سلام دخترم الان یه هفته ایی میشه هم پی پی ایش زیاد شده هم خلطیکسی تجربه داره دلیلش چیهدو سالشه تازه 1402/11/10 | 23:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sist مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 501 آهن من لیپوزفر میدادم الان ب پیشنهاد ی نفر تو سایت میم پرتقالی خریدم ببینم چطوره تو ببر دکتر شاید چیزه دیگهای هم باید بدیکلا تو نت در حد سوال بپرسبچتو رو نظر بقیه بزرگ نکنببخشید اینجوری میگم
sist مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 501 چیا بهش بدم چیا ندم ببین بعدم مجبورنیستی تو این سن دیگه لبنیات بدیتخم مرغ بده بلدرچین بدهمن خودم خیلی کم بهش لبنتات میدم در حد بستنی وشیر فقطماست و پنیر اصلا دوست نداره نمیدمصبونه ها یه روز تخم مرغ اینا یه روزم سرلاک
دمپاییصورتیی عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 3142 تو ببر دکتر شاید چیزه دیگهای هم باید بدی کلا تو نت در حد سوال بپرس بچتو رو نظر بقیه بزرگ نکن ببخش ... دکتر بردم میگه ژنش لاغره شوهرم لاغره آخه ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
sist مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 501 دکتر بردم میگه ژنش لاغره شوهرم لاغره آخه مگه نمیگی کم خونی دارهبببین دخترم خیلی ریزسولی دکترشیه بار بهم گفت قد ژنتیکیه ولی وزن تو این سن نیست
دمپاییصورتیی عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 3142 مگه نمیگی کم خونی داره بببین دخترم خیلی ریزس ولی دکترشیه بار بهم گفت قد ژنتیکیه ولی وزن تو این سن ... کم خونی بین عددای9تا16دخترم 12بودالان چن ماهه قطره نداده بودم بردم آزمایش ببینم چی میشه ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
۲۵۱۸ عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4037 چه دارویی داد ببخشید البته خیلی نکرانم فردا حتما میبرمش سفالکسین ۱۲۵ با قطره پاراکید برای تب ، قطره بینی ، پلارژین اگه سرماخوردگی هم داره .. قابل نداره ویزیت ۳۰۰ ت