2777
2789
به نظرت میشه پی ‌پی کرد یا پوشک ببرم پی‌‌پیشو

برو آزمایشگاه ظرف نمونه را میدن بهت میای خونه هرموقع دفع داشت بزار توی ظرف ببر آزمایشگاه. تا یکی دو ساعت وقت داری ببری اگه جای خنک بزاری.

دختر منم دوسالشه اینطوریه بعضی وقتا خلط زیاد میشه بعضی وقتا کم چکار کنم خیلی وقته اینطوریه

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به لبنیات حساسیت نداره؟ 

قبلن تو مدفوعش خون بود تو یکو نیم سالی ک شیر خورد پدرم درومداز بس شیر عوض کردن براش آخرم از شیر گرفتیم الان هراز گاه ماست یا خامه میدم

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
قبلن تو مدفوعش خون بود تو یکو نیم سالی ک شیر خورد پدرم درومداز بس شیر عوض کردن براش آخرم از شیر گرفت ...

خب همون دیگه مشکل بچه شما به خاطر حساسیت به لبنیات یا همون پروتئین گاوی هست. دختر منم اینجوری بود توی نوزادی ولی بعد از یکسالگی خوب شد فقط الان هروقت شیر محلی بهش بدم اینحوری میشه دوباره. شیر باید کم چرب و پاستوریزه بهش بدم. اینو رعایت کنید ببینید تاثیر داره اگه نداشت یک آزمایش ببرید خیالتون راحت بشه. کنجد هم بد چیزیه برای این بچه ها اونم بهش ندید 

خب همون دیگه مشکل بچه شما به خاطر حساسیت به لبنیات یا همون پروتئین گاوی هست. دختر منم اینجوری بود تو ...

بدبختی هیچی نمیخوره کشته منو دو سالو دوماهس بالباساش ۹کیلوعه پیرم درومده

میفهمم چی میگی. ولی میدونی همین حساسیت باعث میشه روده هاش جذب نداشته باشه لاغر میمونه. منم تا وقتی مشکل دخترم حل نشد وزن گیرییش افتضاح بود اینقدر غصه خوردم. حساسیتش اوکی شد وزنش هم خوب شد رسید نرمال 

میفهمم چی میگی. ولی میدونی همین حساسیت باعث میشه روده هاش جذب نداشته باشه لاغر میمونه. منم تا وقتی م ...

چیا بهش بدم چیا ندم

ببین دختره منم اصلا خوب وزن نمیگرفت

یکی از دوستامون دکتر دیدش گفت ببرش ازمایش بده کم خونه

من نبردمش ولی از اون روز مرتب بهش ویتامیناشو داد با اهن قشنک داره وزن میگیره

ببین دختره منم اصلا خوب وزن نمیگرفت یکی از دوستامون دکتر دیدش گفت ببرش ازمایش بده کم خونه من نبردم ...

چ اسمی ویتامینو آهن میدی من بردم آزمایش اصلا خون نداشت بکشن بزور دو قطره. گرفتن آزمایش کم خونی رو برداشتن

چیا بهش بدم چیا ندم

دختر من شیر خشک نمیخورد و دکتر برای من تجویز کرد که هر چیزی که داخلش شیر باشه نخورم. لبنیات کامل حذف کردم و هرچی شیر خشک داشت یعنی روی کیک یا تنقلات هرچی میخری بخون ببین شیر خشک نداشته باشه بعد براش بگیر. 

تخم مرغ کنجد گوشت گوساله، آجیل و مغزیجات به جز بادام و (کنجد شامل ارده، کرم کنجد بدترین نوعش هست اصلا نده خاصیتی هم نداره) اینا هم برای من ممنوع بود. اینا را باید دونه دونه حذف کنی اگه با حذف هرکدوم شرایطش بهتر شد بقیه را امتحان نکن دیگه همونو حذف کن براش.

یک دوره چهارماهه رعایت کنی خوب میشه ولی اگه بهش بدی انگار بنزین روی اتیشه دوباره بدتر میشه طول میکشه تا خوب بشه.

چ اسمی ویتامینو آهن میدی من بردم آزمایش اصلا خون نداشت بکشن بزور دو قطره. گرفتن آزمایش کم خونی رو بر ...

خوب تو‌ باید ویتامین مخصوص کم خونی حتما بدی

دلیل وزن نکرفتش همین کم خونی

اهن بچه با ارجی ویت برای قدش

آهن من لیپوزفر میدادم

الان ب پیشنهاد ی نفر تو سایت میم پرتقالی خریدم ببینم چطوره