2777
2789

چند روز  پیش صبح داشتم‌میرفتم باشگاه منتظر اسنپ بودم یهو اومد  جلو اسنپ  (اسنپی از آشناهاش بود انگار)

سلام علیک کردن بعد یهو گفت من پول  کرایه این خانومو میدم ازش پول نگیر😐😐😐   گفتم وای یعنی چی؟ گفت شما جای خواهرم هیچی سوار شدم و هزینه  اسنپ رو که زدم راننده گفت خانم چرا واریز کردی؟ گفتم دلیلی نداره پول کرایه ی منو  همسایه بده!

اسنپی تعجب کرد گفت همسایه تونه این آقا؟ گفتم بله! یعنی رانندهه فکر کرده بود  فامیلشونم!!!

باز امروز  همسایهه منو دیده تو ایستگاه تاکسی باز  رفته پیش راننده میگه من پرداخت میکنم گفتم جناب خواهش میکنم‌نکنید اینکارو گفت شما خواهر منی همسایه ای. از شوهرت میگیرم بعدا😐😐😐

لازم به دکره بگم‌این آقا میوه فروشه راننده تاکسی‌های محل رو میشناسه و گل مصرف میکنه و اعتیاد داره

بار قبلی که مزاحمت ایجاد کرد به شوهرم گفتم‌گفت یه بار دیگه تکرار کنه تو گروه ساختمون یه چیز میگم

الان میترسم به شوهرم‌بگم دعوا بشه

به نظر شما این آقا قصد و نیت بدی داره یا من اشتباه فکر میکنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این آقا هیز و هول هست 

سعی کن دیدی اخم کن سریع برو 

البته معتاده دست خودشم نیست

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

اصلا محل نده 

سلام علیکم دیگ نکن

بار بعدی گفت با اخم و جدی بگو نخیر آقا لطفا مزاحم نشید

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

ما تازه ازدواج کرده بودیم و منم یبار مرد همسایه که مثل ما زن و شوهر بودن شماره منو خواست گفت میخوام گروه بزنم ادد کنمت

منم ساده دادم

شب به شوهرم گفتم کلی حرص خورد که چرا شماره دادی گفتم من که نیت بدی نداشتم اون داشته چیزی نیست پیام بده یا زنگ بزنه بلاک میکنم

فرداش یارو پیام  داد بهش گفتم به شوهرم گفتم بعدم بلاکش کردم

بگو به شوهرت

فکر نکنم اون جریان باشه

اخه کی به زنی ک روش نظر داره میگه خواهر

حتما مواد زده جوگیر شده

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

این بنده خدا زن داره زنشم‌خیلی خانم مهربون و با شخصیتیه نمیخوام آبرو زنه بره

ایندفعه دیدی بگو من ازتون کمکک نخواستم نبینم دیگه دنبال حساب کردن کرایه من باشی

مستقیم بهش بگو

خودت باهاش برخورد کن

یه سری مرد ها خودشیرینن ، مثلا یکی تو ساختمان ما هست تا آدمو میبینه میپره در آسناسور واست باز میکنه ،یا در پارکینگ ، بدم میاد از مرد خودشیرین . منم چند باری اخم کردم بهش سری بعد دیدمش راهشو گرفت رفت .

شمام میبینی اخم کن سلامم نده 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)