2777
2789

چقدر امشز تاپیک کنکوری هست

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سوال ما پیشگوییم پیامبریم خداییم چی هستیم ک اینو تضمین بدیم ک قبولی یا ن؟ بهتر نیس ب جای پرسیدن ب ...

انگیزه میخوام

تل آویو سقوط کرد(خبری که جهانیان در انتظار آن نشسته اند)

شانس منه بقیه تاپیک کنکورمیزنت همه میگن اره تو قبولی و این حرفا بعدمت که زدم همه انرژی متفیاامدن تاپیکم

تل آویو سقوط کرد(خبری که جهانیان در انتظار آن نشسته اند)
انگیزه میخوام

ببین تو هر روزت مث هم نیس امروز انگيزه بگیری ممکنه ی هفته بعد این انگیزه بپره 

تو باید تو هر شرایطی بخونی ب زور هم ک شده بخونی 

ببین ی مثال ساده میزنم تو میخای مثلن رشته پزشکی قبول شی  وقتی قبول شدی باید همیشه ساعت خاصی بری مطب مث چی کار کنی ایا اونموقع کسی هست بهت انگیزه بده بری سرکار؟ایا میتونی بگی من امروز حوصله ندارم پس نمیرم؟

درس هم همینطوره الن شغل تو درس خوندنه اگ از پس این نمیتونی بربیای پس کلن ب اون چیزی ک میخای برسی فکر نکن

#کاربر آقا