2777
2789
عنوان

داستان پرده جهیزیه ام لطفا بیاین

3271 بازدید | 116 پست

من قراره طبقه بالای مادرشوهرم بشینم. پرده دوز رو بردم که اندازه بگیره. 

شوهرم گفت به مامانم بگم بیاد نظر بده 

هیچی نگفتم، اومد بالا پرده های کهنه جاریم که قبل از ما اونجا بودن رو برداشت آورد به پرده دوز میگفت ببین چه جنسی داره چه طرح قشنگی داره!

من چیزی نگفتم 

پرده های پذیرایی رو گفتم بلند تا کف بگیره که …

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم نباشه، کار خودتو کن🤧😂

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مادر شوهرم گفت کوتاه بگیر 

من یکی دوبار  چیزی نگفتم 

ولی دیدم پرده دوز جدی جدی داره کوتاه اندازه میگیره

به مادرشوهرم گفتم اگر اجازه بدین من بلند دوست دارم

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

آقا این قهر کرد رفت پایین 

شوهرمم کلی تو راه دعوا کرد که گوه میخوری با مادر من اینطوری حرف می‌زنی 

خونه ی جاریت رو یه دست نکشیدن بعد بدن بتو که حتی پرده هاشم روش مونده؟؟ 

مادر شوهرم دل از پرده ها نمیکنه مثل اینکه