2777
2789
عنوان

داستان پرده جهیزیه ام لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3271 بازدید | 116 پست
آقا این قهر کرد رفت پایین  شوهرمم کلی تو راه دعوا کرد که گوه میخوری با مادر من اینطوری حرف می‌ ...

وای خدا چطور میخوای تو همچین خانواده ای بری هنوز نرفتی اینه اوضاع من حتی نمیتونم فکرشم کنم تن به همچین کاری بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مادرشوهر نچسبی !! خداصبرت بده😢

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

با مادرشوهر ی جا زندگی کردن اشتباهه از الان ب مادر شوهر رو بدی در موردزندگیت نظرت بده دخالت کنه اشتباهه و از همش بدتر شوهرت ک از الان نظر مادرش مهتر تا شما بخاطر با شما دعوا راه میندازه خدا ب دادت برسه تازه اولشه اصلا کوتاه نیا پرو میشن ب قول معروف گربه باید دم حجله کشت

بلند خیلی خوشگله مبارکت باشع اونوقت در جوابت مادرشوهرت چی گف؟؟؟

قهر کرد

شوهرم هم کلی دعوا و ناسزا

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑
تو چی گفتی به شوهرت؟

من اصلا قفل بودم اولش 

بعد گفتم جهیزیه منه با سلیقه من باید باشه

ولی کلا طرف خانواده اش هست همیشه

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

کاش وقتی شوهرت گفت مامانم بیاد نظر بده میگفتی نه عزیزم بزار سوپرایز بشه از الان ببینه دیگه ذوق نداره براش...وتمام

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂