2777
2789
عنوان

میخواد بیاد خواستگاری

392 بازدید | 38 پست

بچه ها من ۲۱ سالمه ۴ ماهه با یکی تو رابطم خیلی پسر خوبیه از نظر اخلاقی از نظر چهره هم خوبه معمولیه فقط قیافش یا استایلش شبیه  انتخابم نیس ولی دیوونه وار دوسم داره ن اهل خیانت ن هیچ میشه گف مرد زندگیه ۱۰سالم ازم بزرگتره الان تصمیم داره رابطمون جدی کنه و پاپیش بزاره ولی ب عنوان ی همسر ک میخوام انتخاب کنم واسه همیشه خیلی سخت پسندم توش موندم انگار نسبت بهش بی حس شدم با مامانم صحبت کرده مامانم میگه بخدا خیلی بهتر از خواستگارای دیگته 

بنظرتون چیکار کنم علاقه بوجود میاد یا برم برا خودم دعا بگیرم یا جواب مثبت ندم بزارم کیسای بعدی چی میشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکسشو بفرس

نمیشه ولی خصوصیات ظاهریش میگم قدش ۱۹۲ صورتش کشیده ابروهاش پهن و کشیدس چشاشم قشنگه رنگیه قراره بینیشم عمل کنه ته ریشم میزاره ولی من همیشه خوشم از مرد هیکلی و کسی ک ب هیکلش و ظاهرش خیلی برسه میاد 

منم همیشه از این موضوع میترسم  نمیتونم یکی رو تا آخر عمر کنارم تصور کنم😂 حس میکنم بهتر از او ...

میدونی من چون دوس پسرام از نظر قیافه عالی بودن ولی خب اخلاق بشدت شخمی و بگیر نبودن 😑

[QUOTE=326523924]میدونی من چون دوس پسرام از نظر قیافه عالی بودن ولی خب اخلاق بشدت شخمی و بگیر نبودن 😑با خودم میگم بعدا جوری نشه پشیمون شم اخه خیلی مقایسش میکنم بیچاره چهرشم خوبه ها ولی انگار من ته دلم حسی بهش ندارم 

میدونی من چون دوس پسرام از نظر قیافه عالی بودن ولی خب اخلاق بشدت شخمی و بگیر نبودن 😑

میدونم 

ولی بیشتر جنبه ی مادی رو در نظر بگیر 

کسی نباشه که از نظر مالی از خودت پایین تر باشه بعدا گرفتار بشی 

قیافه نون و آب نمیشه مواظب باش

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛