2777
2789

نتونستم اصلا راضیش کنم 

گفت اصلا به خانواده ما نمیخورن تحصیلات پدر اون کجا تحصیلات پدر تو کجا 

درسته پدرش زیاد پولدار نیست ولی خب خودش روی پای خودشه و خونه و ماشین و شغل خوب رو داره 

گفت تا ۳.۴ سال دیگه حق نداره حرفی بزنه باهات🥲

گفت کنترل هم میکنم 

به نظرتون کار اشتباهی میکنم اگر کلا دورشو خط بکشم د بهش به دروغ بگم دوسش ندارم؟

میدونم که خیلی دوستم داره و به خاطرم از خیلی چیزا دست کشیده 

ولی از ی بابت میگم شاید مامانم راست بگه و اگر به حرفش گوش بدم بهتره برام🥺

(فامیلیم ولی خانواده ما خیلیییی بالاتر از خانواده اوناست مامانم گفت من نمی‌خوام دخترم با همچین خانواده ای بخواد یه عمر زندگی کنه)تا جایی ک من میدونم خانواده خوب و با معرفتین

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

هرکاری میکنی دروغ نگو دل نشکن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

هرکاری میکنی دروغ نگو دل نشکن

دوستش دارم 

رابطه ای که نشه هیچ جوره همو ببینیم چ فرقی داره با بیرون از رابطه بودن؟🫠

نمی‌خوام اگر چند ساله دیگه باز جور نشد بدتر بشه

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.