2777
2789
عنوان

امروز یه زوج ۳۰ ساله و ۸۰ ساله دیدم😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 69 پست
ددی شکری خیلی جیگری  کی واسه ما بنز میخری🤣🤣

چرا مارو لندن نمیبری🤣🤣

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

چقدرررررر تناقض 

طرف پولداره ولی دندون نذاشته که از طبیعی هم بهتره 

بعد یهو یکی برگشته بلنننددد به پیرمرده گفته چقدر رابطتون خوبه اونم گفته زنمه باااااززز در کمال وقاحت برگشته گفته حتما پولدارین باز اونم گفته فقط چن تا آپارتمان تو تهران دارم 😂😂

دختره هویج بود یا شلغم؟؟ 

اینجور پیرمردا کلی مغرورن مگه آمار میدن همینجوری؟ 

قدحی پر بکن سر بکش جان مرا 🖤🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐ب طرف چه مربوط بود که رابطه اش با دخترش خوبه یا بد باور نکردم اسی

عزیز دروغی ندارم بگم

پیرمرده گوشاش مشخص بود سنگینه فک میکرد همه مث خودش کرن رستورانو گذاشته رو سرش

اینا که براشون مهم نیس خودشونم میدونن چرا دختره باهاشون میگرده تهش تا بمیرن تا میتونن استفاده جنسی ...

خدایی چجوری این سوالها رو پرسیدین ؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
چندشش نمیشه شبا چطوری با پیرمرد میخوابه

پول چندشی سرش نمیشه

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
دندون مصنوعی هم نداشت یارو 

حتما پول نداشت بخرو بدبخت 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
چرا هست من به شخصه به حدی الان بی پولی بهم فشار آورده که میگن کاش شوهرم الان یه پیر مزد پولدار بود م ...

واقعا جای تاسفه! حرفت خیلی بده... شوهرت فقط ارزشش به پول دادن به شماست؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خب چطور پولداریه اقلا ی دست مصنوعی نذاشته واس خودش رستورانم ک میره منو رو پیاده میکنه رو میز

احتمالا داده براش بسازن . 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
عزیز دروغی ندارم بگم پیرمرده گوشاش مشخص بود سنگینه فک میکرد همه مث خودش کرن رستورانو گذاشته رو سرش

احساس میکنم 

هیچ تصوری از ددی پولدار نداری 

دندون که نداشته گوشاشم سنگین ؟؟

🤣

چرا چرت میگوی که توش بمون ؟

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن