2777
2789
عنوان

امروز یه زوج ۳۰ ساله و ۸۰ ساله دیدم😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 69 پست
چقدرررررر تناقض  طرف پولداره ولی دندون نذاشته که از طبیعی هم بهتره  بعد یهو یکی برگشته ب ...

پیرمردی که با دختر ۳۰ ساله رابطه داره مشخصه دنبال طرف میگرده

مطمعنم خیلیا باشن قبول میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا جای تاسفه! حرفت خیلی بده... شوهرت فقط ارزشش به پول دادن به شماست؟

نه شوهرم کلا بی ارزش پولیم که نمیده بخوره تو سرش 

شوهرم من بهش میگم خر کدخدا فقط برای این و اون بدو بدو میکنه من و پسرش رو اصلا نمیبینه همین الانش نمیدونم کجاست و تو ک   و   ن   کی داره موس موس میکنه 

از بیکاری وارد چه تایپکایی میشیم 🥴هیییییییی

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
احساس میکنم  هیچ تصوری از ددی پولدار نداری  دندون که نداشته گوشاشم سنگین ؟؟ 🤣 چرا چرت ...

به جون خودم به جون خودت به جون هر کی تو این سایته عین واقعیت گفتم

عزیز دروغی ندارم بگم پیرمرده گوشاش مشخص بود سنگینه فک میکرد همه مث خودش کرن رستورانو گذاشته رو سرش

😑ادمایی اینجوری خیلی ب خودشون میرسن بابا مگه میشه طرف میلیارد باشه کر و کور و بی دندون

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
پیرمردی که با دختر ۳۰ ساله رابطه داره مشخصه دنبال طرف میگرده مطمعنم خیلیا باشن قبول میکنن

خب ته حرف تو بگو 

قصه ی صد من یه غاز  میبافی چرا 

پیری پولدار ۸۰ ساله نه گوشاش سنگینه  نه دندون نداره 

مثلا حاج آقا حسن شماعی زاده یا معین جان 

حداقل اطلاعاتتو بالا میبردی بعد میومدی سفسطه  🤣

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

😑ادمایی اینجوری خیلی ب خودشون میرسن بابا مگه میگه طرف میلیارد باشه کر و کور و بی دندون

دیگه گوش سنگینی که درمان نداره

پدربزرگ من گوشاش سنگینه حاضر نیس سمعک بزاره میگه مردم مسخرم میکنن